Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bog ti zdravlje dao..
Legalizujte kanabis, čista priroda, lijek!
Vidi se da je napušen...
ugledat se na portugal..
Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović je sazvao ministre zdravlja FBiH i RS da dogovore da se kanabis prebaci sa liste zabranjenih materija na listu strogo kontrolisanih dozvoljenih materija .Međutim ministar zdravlja RS nije podržao tu inicijativu... Eto da znate... vjerovatno je ministar dio tala sa farmaceutskim lobijem.
dobra inicijativa koja je samo na prici ostala.. nece kod nas jos dugo da se mijenja svijest oko toga...
A KLADIONICE????
Ne znam kolika je stvarna efikasnost pa neka o tome odluci struka ako treba al me osobno strah od zoupotrebe i supljina u nasem zakonodavstvu od ponasanja pojedinaca koji vode ovu drzavu pa do samovolje njihovih pravnih potkivaca koji nikom ne polazu racune a sve na ustrb obicnih smrtnika.
Pa zar I ovaj zna progovorit jednu pametnu,nisam pristasa opijata bilo kakve vrste ali ulje kanabisa treba dozvolit u MEDICINSKE SVRHE STIKTNO UZ KONTROLU SVAKE TERAPIJE,cisto da se ne zlouporebljava i nedodje u ruke losih ljudi.
Dileri na aparatima....
Legalizuj je skroz bolje bi bilo kad da zapale ovi na lexaurinima stariji sto lijece zivce pa onda dodu pricat kako je maribuana droga a lexaurin je kao Yeah
i dozvolu ce dobiti covicevi i dodikovi ljudi...
Odlicna inicjativa.
Nece drzava to nikad dopustit jer nasi politicari i elitisti uvoze i prodavaju sve droge. Gdje ces iz njihovi dzepa uzimat.. ccc sutite i pati se sa bolesti, ne valja kad idemo protiv vladara i robovlasnika
Ovaj se jos ceka da pojede onu glasacku kutiju kao sto je obecao