Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magazinovic i Masic iz Beogradske brigade. Likovi sa najpoganijim jezikom glede Bosnjaka na politickoj sceni
Treba.....Omiljena riječ neradnika, neznalica, poltrona i ulizica!
Ovaj Magazinović samo u BiH može biti "vijenjen političar". U normalnim zemljama ni do MZ ne bi dogurao.
samo sto Makedonci imaju za komsije civilizovane Albance, a mi zaostale Srbe
Zaev i Mile Djukanović su garanti i motori napredka balkana i njihovih naroda.Još da samo se Vujo I Dodi isključe iz ovoga napredka balkan bih procvjetao i narod se više ne bih iseljavao.
"Čovjek mi je jedan skrenuo na to pažnju, kaže 'Znaš kako zovu šifrovanog agenta u SDP-u? M-3'. Imaju neka trojica kažu koji direktno tamo rade za njih, da šalu pretvorimo u zbilju. Da, dobro ste me čuli. Neću vam govoriti imena, kada mi neko jednom zakuca i bude tražio imena, reći ću. Imam dokaze koji će biti predočeni ako budu nekome trebali. Imate ljude u vrhu SDP-a koji su na vezama sa stranim obavještajnim službama iz susjedstva" izjavio je Zlatko Lagumdžija
Pa kako cemo napredovati kad nas bog kaznio sa Dodikom i Covicem
@fbUser1577882471 i Baketom
@fbUser1577882471 Nije vas Bog kaznio već ste sami sebe kaznili kad ste ih birali. Bakir je bošnjački Čović.