Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li i ovi kafe i kocke ponjeli ?
Srbin sam iz Pala ,podržao sam Biljanu Plavšić 1998 godine jer sam bio sit nasilja itakozvanog patriotizma nad sopstvenim narodom od strane pojedinaca iz vlade tada iz prestonice mojih Pala.Očekivao sam demokratske promjene bio sam naivan ,vjerovao sam na riječ ,prevaren ja i desetak Sarajevsko-Romanijskih Srba kao i Gospođa Plavšić Biljana.Tada ko nije razmišljao kao SDS na čelu sa par pojedinaca mrak ga je gutao,kakav sam jaremetilački faktor ako drugačije razmišljam,a pojedinac bez mase ništa.Biljana Plavšić otišla u zatvor ,Srđan Knežević i Mauzer ubijeni ja sa saradnicima u zatvoru ,ne centralnom nego gorem medijskom,političkom a rješenja nemamo od dva zla šta da izaberemo SDS ili SNSD?To ti je kao kad septičku jamu podjeliš nažalost!Borac odlikovan dao mladost ,za šta?Za Mila ,Željku,Moma,Mirka,Radovana i druge.Kakava je perspektiva naše djece ovo je bio moj izbor totalni mrak,partokratija,mobing,medijski mrak,za to sam se ja borio 23 godine!Gdje sam nigdje sam pao sam se ubio!
Klix izgleda namjerno lozi narod da je bolja anarhija od bilo kakve drzave. Sutra kad im kakav razbojnuk upadne plakace za tom istom drzavom ko malo dijete. A vi sutra kad vas neko orobi na ulici ne sekirajte se, dovoljno je sms klixu da posaljete.
hahaaaa pa ofirno misliiiim....
Hajmo malo spustit loptu dok se ovo be pretvori u sdp promociju. Ima nalog ponosnovu oojeg su dosli, nisu ni ovi iz klix toliko glupi sa ne znaju citati. Mozete vazda drzavu tuziti za zloupotrebu il nesto, a ja vas uopste u tom pravcu ne prepoznajem niti vidim da namjeravate krenuti prema tome. Nego sve je sjedaljka sdp nas podrzava i tako to svi se urotili protiv nas. Ovo sa sdp-om vam je suplja propaganda trebate im recimodje.baus politicke poene kupite gdje drugdje. A policija je radila po nalogu, a jesmo li drzava il nismo, panplatite skutori jedni advokata da pogleda sve to a ne kao jadne biejde da tu nesto kahvenisete i majmunisete sa sdp-om
Hebalo majku, bas ovaj Do dick zaHebava kako mu se prohtije, upadne u Sarajevo ko cetnici tokom rata, napravi dar-mar, uradi sto zeli i sad se podsmjeva iz Banja Luke. Kaze mediji u rs-u imaju pune slobode i niko ih ne dira. A vi u Federaciji, ko biva, gazite medijske slobode... A prije par dana razbuc(a)o koaliciju Domovina k'o dijete igracku. Kralj je, mora mu se priznati!
Jel ko snimo ovaj sastanak-pitaju dobronamjerni?!
Ma podrzavaju to deklarativno ali je svaki korumpirani politicar usrao od ovoga sto je Klix u ime demokratije objavio...
I niko nije imao pojma o tome šta se dešava, ispade sad da su vanzemaljci upali.
Zašto klix ne izvještava da je i Barack Obama na Twitter-u dao podršku klixu 😂
Svi daju podrsku I svi osudjuju..I NISTA!!!!!! UZAS!
...magazinović može, jer mu prezime implicira da ima veze sa novinarstvom, ali šta će čenga tu... :D