Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da Dodik zna sta je principijelnost, obraz, cast i karakter.
Hehe, Nikšić će direktno upotrijebit SDP glasačko tijelo da razvuče glasove Bošnjaka za srpskog člana i time pomogne Dodiku protiv kandidata SZP-a, a ti ovdje nešto palamudiš. Što misliš zašto se Nikšić nedavno sastao sa Dodikom?
kao da iko od političara zna šta je principijelnost, obraz, cast i karakter....
Molim sve bosance i hercegovine, siroke narodne mase, sve portale i fb grupe da od sada pa ubuduce Dodika zovemo Mile bosanac ! bosanac Mile !
Vecina Bosanskih Srba i jesu Bosanci pravoslavne vjeroispovjesti sto pokazuje genetska analiza.Hercegovacki Hrvati su Bosanci Katolici sto je kraljica Katarina prevela na Katolicanstvo prije dolaska Turaka. Bosna je jedina drzava u Europi gdje vise od 50% stanovnika ima starosjedilacke europske gene..ko Hrvata tj katolika Bosanaca je 71% dok kod Muslimana je 54% i Srba 45%. Bosanski Srbi i Hrvati su NASTALI pocetkom 20tog vijeka kada su Masoni uveli to u Bosni da bi je podijelili.
Mrš' u MP3, više ti i tvoje predizborne izjave i lajanja dok su karavane davno prošle...To što ti radiš je piš...nje uz vjetar, i lajanje psa u selu, a zna se za poslovicu, ' ne laje kuja zbog sela, nego ...' Ta tvoja pravna država BiH ne postoji, umrla, riknula, dakle prestani srat.i, nema glasova, nema glasova, nema glasova..
kad se mile preobratio u bosanca? zar on nije srbenda...hahha
Vjerovatno ce ga izabrati ovi iz rs-a,a to znaci jos 4 godine tapkanja u mjestu i laganom rikvercu,jer volimo taj rikverc,sto bi reko Edo Majka prije 10 i kusur godina
pa mile je nekada bio najglasniji u osudjivanju genocida i osudjivanju karadzica, mladica i ostalih vampira
Joj SDPovih gmizavaca sa svesrdnim primjedbama i velelepnim pismima sadrzaja prosjecnog top komentara na klixu... Dobro ba hocete li nam vi sta reci sto ne znamo?
Ako SDP odustane od kandidature Srbina iz RS-a za člana predsjedništva, Dodik će izgubiti od Šarovića.
On ako bude izabran i nakon toga bude i predsjednik, Bosna ce zavrsiti u totalnom haosu, a njemu je izgleda to i cilj.
Veću glupost od ove izjave Magazovića nisam odavno pročitao.
Ja vam garantujem 100% da ce biti izabran za clana predsjednistva.
inace Magazinovic je neki qurac mnogu uspio u zivotu i strasno politicki jak.... yebote,..ono...kad svaki seljober zna sve sta drugi neko treba a sam sebe ne moze da dovede u poziciju da je do clanka tom drugome,..u bilo cemu
E crni pantelija eto ti tvog dode prizna da je bosanac samo da bi dobio stolicu, boli njega racku za vas velike srbe sa malim cunama i malim mudima!
SDP je dogovorio sa Dodikom ovaj Cirkus!!!!
Dosta je bilo da samo nas jaše...sad malo i vas!
Dodik lagano ali sigurno tone. Nacionalisti i fasisti ce ubrzo postati proslost. Sto kaze ovaj, i onim najzatucanijim ce puci film kad crijeva zakrce
cuo sam da od proljeca SDP minenja naviz u Stranku kriticara