Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix trebate zaposliti Sasu bolji je novinar od tih vasih u redakciji
Sve se nema a Jack Wolfskin se nosi
jakna 50 maraka u bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bezveze mu teza. Stvar je jednostavna, granica i cesta se sijeku i ulazi se u Srbiju, pa se vrati u BiH i onda se izadje na granicni prelaz. Zasto nije pokusao skrenuti u neku bocnu ulicu pa bi vidio da bi ga docekala GP. Ovo je samo jeftin marketing :/
@ana.holuja.2 Pa valjda ima granična služba koja obilazi i prati te ceste... Što kaže čovjek što nije pokušao voziti tim sporednim putevima, pa da fasuje i kaznu...
imali neko da kontroliše dežurnog admina. lik briše samo hrvate i srbe. usliko sam ovo, proslijedit ću dalje u redakciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za ljude zatvorenog uma, nema otvorenih granica...
Pa sta.? Moses proc citavu evropu, deset razlicitih zemalja i jezika i niko niti te gleda niti pregleda,ali kod nas eto, isti narod, ali moraju da se pregledaju vise od ovih migranata. To ti je to, kad ti kojim su otvorene granice, odredjuju nama, da zatvaramo svoje granice.
Poznat mi put. Tu se presjecaju granice BiH i Srbije (taj dio granice između susjednih zemalja je sporan) ali da je nastavio dalje sačekala bi ga. Znači čovjek se vozao po međuprostoru odnosno ničijoj zemlji i sad nešto trola. Jeftini trikovi za budale.
Napadate ga bezveze.. niko ne kaze da par kilometara dalje nema granicni prelaz.. vec covjek ukazuje na taj most i taj prelaz i kako laze tu ne dolaze ribari.. dovoljno ti je da tu predjes i kroz sumu, potok itd.. tako se i krijumcari drofa, ljudi itd.. kriminalac kad tu predje nece sigurno nastavit cestom pa da dodje na pravi prelaz.. zna se gdje i kako ide.. iznapadaste covjeka a niko od vas glupani nije shvatio sta pokazuje!!
Vedra budućnost na tvom čelu
ovdje nisi u pravu? ovo netreba publicirati jer nemamo direktni put kroz Bosnu za mnoga mjesta koja se nalaze odmah nakon što se jednim i jedinim putem udje kratko ovim putem u Srbiju. prema tome ovdje je oduvjek vladalo nepisano pravilo njihove "srbija" strane o toleranciji prema našim državljanima. treba raditi na ukidanju granica fizičkih i ovih u našim glavama
Granica je blizu toga , prvo naša pa njihova . Joj debila pravi magazin
Meni onaj naziv na tabli licHi na puJdo ... a vama? :)))
Supacki pokusaj medijske paznje za hajrovat.Uvjek je bilo da nekada nekoga ne kontrolira ,samo se mahne.Kada bi svakog kontrolirali nebi danima niko prosao.Plus ovo motanje boga pitaj kuda i kakao.Kao da migranti ne prolaze.Otkrio toplu vodu.
Ionako ce sve to biti Srbija.
To se najbolje vidi po Kosovu, jel na to misliš?
@Vladimir71: HocHe oko, bicHe ... al' ti za svaki slucHaj ponesi pasosH ... zlu ne trebalo :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma to je samo izmedju Sandžaka i Bosne otvorena granica.Normalno kad je to jedno.Gore prema Djikaniji se kontroliše
Mislis ako izgubim licni kartu?
Srbijansko zveckanje oružjem prema Rumuniji: Jeste li znali da je ogroman dio pomenutih rekvizita konstruiran (a i sada se sve više i više proizvodi) u etnički čistim tvornicama ? Razlika je jedino u tome da genocidaši nisu bili dovoljno opremljeni za agresiju na Rumuniju oko 1851 godine.
Smiješno. Kad se predje most u Rudom,jednim dijelom ceste se udje u Srbiju,u Sjeverinu,ali ta cesta ponovo dolazi i na naš, i na CG i na Srbijanski granični prijelaz.
Kakav kreten!? Nema nikakvog puta za unutrašnjost Srbije. Nije vozio dalje jer bi ga dočekala Granična policija BiH na prijelazu USTIBAR oko 3 km prije prijelaza Uvac - kod Priboja. Sve lažovi i manipulatori, tako i ovaj mister Been.
Mene da se pita ja bi sve granicne prelaze ukino !!!