Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je stid ovih iz SDP-a.. na svaku vijest ljudi imaju saopštenje za javnost.. "Sutra će biti sunčano" - SDP odgovara; to je plan SDA kako bi ljudima bilo vruće Dosta više!!!!!!!!!
😂😂😂👏👏👏
ne volim nacionalne stranke, ali se, nažalost, moram složiti s tobom u vezi sdp-a
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Veselosveskić
Zar jos postoji SDP?
velahavle
pa zna se otprilike šta su zahtjevi, nije BiH prva zemlja kojoj su iz MMF-a nudili pare.
he he ja mislio da se Fadil opstenio hoce nesto da uradi za buducA pokoljenja :D
SDA bagra je postala toliko nesposobna da ne mogu više dobiti ni kredit od MMF-a. Ispucali su sve pluseve i minuse kod međunarodne zajednice, izvarali su strance bezbroj puta. Neka su konačno stranci stali u kraj davanju sadake lopovima i nesposobnjakovićima.
Ti sad dosao?Gdje si do sad bio a??
@babadajvode Ja sam došao davno ne znam gdje si ti bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne dijelim politicare na stranacke pripadnosti, ali Sasa je najtragicniji politicar u BIH. Vlada parola SAMO KONTRA I PRIKRI LICE, JER SVI SU DRUGI IZDAJICE.
ovaj riva???
mi smo donji kako god.......
dabogda nikad ne postigli dogovor sa mmf-om pa kad narodu djeca počnu umirat od gladi i najobicnije bolesti onda ce taj narod doci na vrata tvom vlasniku lagumdziji i ostalim bogatunima iz vase bande da uzmu ono što se vi od naroda pokrali
@Hrgota mora se probit prva linija poljina a nju drzi lagumdzija zajedno sa brankovicem. ti se ufatio jednog imena a znas dobro da mislim na sve bandite i njihove uhljebe. a da te pitam jel znas da je denis becirevic za cetiri godine, u periodu 2010/14 uzeo toliko para da su jednom prosječnom radniku u BiH potrebne 43 godine rada da toliko novca sabere