Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti koaliciju.sta bi sa glasackom kutijom.jesi li je pojeo?
Vlah
Kako ce sdp prodisat kad se pijavice magazinovic i cengic otjeraju
Gospodine magazinoviću budite ljubazni pa nam saopštite koliko ste glasova dobili na proteklim izbrima, da vidimo koliko povjerenja u Vas imaju prvenstveno članovi esdepeja pa onda ostali građani jedine nam BiH. Hvala unaprijed!
zar nije SDP kroz kampanju govorio necemo nikako sa SDA, otkud sad odjednom da oni kao bi ...
Ne znam samo sta se ceka sa formiranjem vlasti ?Sta uopste i spominjete SDA ? Imate vecinu i hajte na posao. Koga briga sta SDA prica ? Konacno da se ovo zlo skine s vlasti ,pa bar u gradu Sarajevu.
Ucjenjeni Nermin Nikšić ima više sabranih krivićnih prijava i (ne)djela od Meše Selimovića. Prodat će SDP i socijaldemokratiju samo da ne ode u zatvor.
Nečastan je posao kojim se bavite Saša ipak Bošnjaci nisu baš toliko retardirani. Krenite na Bosnu, da do žilišta Bošnjake odstranite i od pomisli da o nečemu odlučuju...ipak su oni korumpirani, ljugavi, potkupljivi....ali možda se negdje u predvidjanjima i prevarite
Ja mu vjerujem, on ispunjava ono što obeća
@_ i glasačku kutiju je pojeo
@_ GROHOTOM SE SMIJEM, KOLIKO SI DUHOVIT, NABIJEM TE NA SVOJ ŠPIC
Ne dipr ti lopove
ko o cemu KURVA O POŠTENJU
Odličan intervju, želim drugu Saši da ostvari sve što planira sa drugovima iz SDP-a i partnerskih stranaka, da konačno pometemo ovo smeće SDA-ovsko, fašističko.
Magaznović 8298 glasova, Nikšić 5922. I oni imaju nekome nešto reći? Ove ni hirurgija od funkcije ne može odvojiti. Kakva ljevica kakva desnica, samo moja kasica prasica!
Vidi ovog lopova on kao nesto. Da mu nije sdpa ne znam bi li bio kvalifikovan i u granapu da cigare motane prodaje. Uhljeb kofa prica o nekim koalicijama a stranka mu propala ko kauč.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Čovjek koji otkako je iz vagine ispo sjedi u parlamentu i prima mjesecno jedno 10 prosječni plata priča o socijaldemokratiji. Kompenzacijski crv ko što je i veliki Neka predsjednik zvani "sam sam sebe stavio za nosioca kompenzacije".