Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji muslimani , čini mi se da ste i vi svjesni da je sve otišlo upi čku materinu, samo eto , vi održavate neki privid cjelovite Bosne. A sve je pošlo uku rac vašim opetovanim izborom pijanice Željka za Hr člana predsjedništva. Time ste izgubili jedinog saveznika kojeg ste imali.
vi muslimani ste i dalje u psihozi 90tih,,,bukvalno ne vidi te prst pred okom,,da se politička karta sveta promenila i dalje se menja,,Dodik vas jebe i ne vadi ga ,,Republika Srpska je srpska i ničija,,,vi imate vašu prćiju od 23% pa radi te sa njom šta hoćete , ali nema ništa od vaše fantazije zvane,,,unitarna BiH,,gde bi kao sa Komšićem,,,drugima da odlučujete niste evoluirali od 90tih i pogledali sebe u ogledalo i samokritički sagledali sve šta se dešavalo i dešava,,,
🤣🤣🤣 Tješi se. Buđenje će biti bolno 😉
Neka je vala dosao da se dobro vidi ko je s kime. Kada bi jos Putin dosao u Banjaluku bilo bi super.
Dva medjeda…
Treba zabraniti ulazak u drzavu...
Orban je samo simptom bolesti. Ukazuje da nesto s liberalizmom nije uredu.
Orban je politicar brani interese svoje drzave na nesto ekstremniji nacin. Ali nije njemu do Dodika kriminalca i najradije bi ovaj susret izbjegao sto se da vidjeti i po slici. Dodik ozaren, Orban ko popisan. Sto bi znacilo da ova slamcica za koju se Dodik hvata ne spasava.
Daju zicagu za malo plina ruskog, trebala je Mađarska se priključiti Rusiji oni znaju kako sa strelastim krstom !😂😂😂
Madjarska je velika zemlja i njenu tradiciju i snagu ne treba podcijeniti.Sve su prilike da Orban dolazi upozoriti Dodika sta ga ceka u nakanama da se kofrci.
Totalni raspad sistema...Kako izgleda? Ovakooo🙌 Pozelio Čovjek drugi svijet,ha jaaaaaa!!!
Ovaj klix je dudukov, samo ga promovišu.
Nakon posjete Banja Luci, Orban odlazi u Njemačku da obiđe 2 miliona mađarskih seksualnih radnica po njemačkim bordelima.
Poslaće Orban vojsku Dodiku kad neće Vučič 🤣
Zanimljivo musimani nisu htjeli gradjansku Jugoslaviju gdje ih je bilo beznatan broj ali bi gradjansku BiH gdje bi bili malo vecina iako su u citavoj zemlji naseljeni na jedva 23% teritorije
@gooUser1584725098 građanska juga veliš a? Moji su se morali pisati kao srbi, a kasnije kao neopredijeljeni, pa zatim koa Muslimani, kao da su svi muslimani jedan narod. Toliko o građanskoj yugi i ljudskim pravima. Da si bio u našoj koži, možda bi i razumio. Zamisli da živiš u zemlji koja ti zabranjuje da se izjasniš kao srbin?
kako to građanska juga sa nacionalnim ključem /a najveći ključ kod Srba i Hrvata/ a ne valja građanska BiH jer Bošnjaka ima najviše i imaju najveći ključ???te floskule davno pročitane , nema Ozne ni UDBE da ih provodi !!!!
Gdje ovaj Rudonja svrstava srbe među fašiste. Jeeboo mu orban gospoju u prkno.
Jedan u nizu onih koji pogane plemenitu Bosnu.Orbanu je mjesto u svinjcu,da svinjama kao što je i Dodo.
Kakva posjeta BiH , dogovaraju azil za Dodu jer ovaj ne smije hodat nigdje
shomy343 šomi popuši mi.