Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi ekipa za naplatu dugova, skontali da sa amerima nema šale, kud ovaj brod zvani RS plovi ko zna a napolju jaaaaka bura.
mala barka sa puno g0vana
Prijatelju brod je Dodik a Srpska ce biti i sa Milom Ronhilom i bez njega..
Putinova podguzna muva
@medo28 Ko je sve Bajdenova podguzna muha, mogao bi nabrajati do sutra...
Totalno nebitan lik i zemlja u svakom geopolitickom smislu.
Eno Ameri sklonise jednog Erdogana, Orban je mala maca
obojica imaju haciende da padnes u nesvjest. to je sve od borbe za vlastiti narod izgradjeno hahaha
Ovog ako gradjani Madjarske ne smjene imat ce ozbiljnih posljedica jer Amerikanci polako na Madjarsku pocinju da gledaju kao na Bjelorusiju. SAD nece olako ispustiti svoj uticaj u Evropi, spremni su na najradikalnije poteze prema pojedincima
Persona non grata Zabranite fasisti ulazak
Bolje biti Putinista, nego Bidenista!
Zlo i jedno i drugo !
molit ce ga dodo da mu posudi cvaju 🤭
Uz Putka i Lukašenka najgori smrad na svijetu. Fuj ko nam dolazi. Fašista,
Mile prosi od Orbana i Lukasenka da isplati peMzije
Donio mu hediju, kreditnu karticu :)
Eeee da nam je danas Princip Gavrilo u B.luci, nebi bilo ovakve razprodaje prirodnih resurseva i firmi za kusur ispod mize.
čije je imanje veće.pa onda u smijeh.
Smeče Cigansko , nema goreg proljeva na Svetu !!
Treba otvoriti širom jer se radi o neprijateljima Bosne i Bošnjaka. To su ljudi umješani u razne afere,lopovluke i spremni su na sve i plus izigravaju nacionaliste.Sjetimo se izjave ovog Ciganina iz Madjarske kako će da pomogne integraciji muslimana Bosne u Evropi.