Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup , gluplji , Dodik.
U skolama madjarski, a kada porastu posao u Minhenu ahahahahahahah
Milorade fukaro jedna, hoce li tvoji unuci uciti madarski jezik? Malo morgen! Sto onda to nameces drugoj djeci koja od toga nemaju nikakve koristi! Lik prolupao totalno.
Daće, Dodo guzice samo da mu udjele, hahaha jbte mađarski, ko će ti učiti mađarski budalo
Ooojarane moram ici u wc srat od muke..
Utopljenik se i za slamku hvata! 😂🤣😂🤣😂🤣
A aha hahahahaha, ajoooj cirkusa, ima li još kome i kako u dupe da, se uvuče samo da mu daju koji dinar
Joj da djeca u eresu uče jezike azijskih plemena, ccc.
i treba da uce madjarski, jerbo se svi sele u vojvodinu gdje je madjarski maternji jezik.
Neka ga, pravo me nasmija!!!! Nego Rudi, kako bi rekao Ivo Lola Ribar na madjarskom? Odgovor: Ištvan Bećar Pecaroš 🤣.
🤲🤲🤲🫣🫣🫣🫣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️motaj kablove,gotovo
Madjarska je Bankrot bez Rusije
Ooo bozee ima li te 😂😂😂
Najbolje popuši mu ga odmah,a nas popusti tih gluposti
Taman..neka engleski zamijene mađarskim jezikom
Neko UCI madjarski, ruski I kineski, a neko kuran
Sta fali sto planira uvesti casove mađarskog? Zar nam on svima nije blizi od engleskog? Americka agenda o ucenju samo njihovog jezika je bila vrlo uspjesna nakon drugog svjetskog, koja nas je udaljila od svojih komsija. Nijemci su malo pametniji, oni su pristali na engleski ali uz ucenje jezika i susjedne Francuske. A mi smo odabrali eng. jezik i jezik okupatora (njemacki). Zasto u Bosni ne bismo ucili i turski, mađarski, grčki? Ko nam brani? Udaljili su nas od istoka u svim segmentima
hahahaha pa ti svoje dijete posalji na madjarski.U kojem vise vi svijetu zivite,samo o ratovima i nekakvim okupatorima.Svidjelo se nama ili ne ti gdje god odes sa engleskim se sporazumijes a sta ces sa madjarskim osim u madjarskoj.