Komentari (421)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mađarska ima kompleks teritorijalne zatvorenosti i uvijek je imala težnju za ekspanziju na Jadran. Na tom putu joj se prepriječila Bosna još od 1189. godine, koja odbija napade vatikanskih krstaša već preko 1000 godina.
Tačno, ali kao što vidiš, Vatikan je imao problem s Bosnom i kada u njoj nisu bili muslimani. Do Bosne i njene težnje za samostalnosti je a ne do muslimana.
Ne briniti mogu se oni svi vratit., ako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A Erdogan njemu najveci drug, joj koji licemjer
nemojte biti u zabludi, sva politika osporavanja BiH i muslimana u BiH dolazi od Njemacke koja javno podrzava BiH a izakulisa lozi nacionaliste da stvaraju nemire. Nije Merkelova koja podrzava Vucica dzaba tako brzo poslala Schmita jer je u njenoj stranci, a njena stranka se zove Krscanska stranka. dake zamislite po samom imenu kakve oni vrijednosti zastupaju.
zasto dodik govori Muslimani a ne Bosnjaci? pa sta muslimani predstavljaju zadnjih 15 godina u zapadnom svijetu? pa terorizam! zato kad kaze muslimani asocira evroopu na sve sto ne valja i na sve prijetnje, na taj je nacin i pridobio nacionaliste u svim zemljama evrope. A SDA beratija je pogorsala sve dovlaceci vehabijsku kulturu iz drugih zemalja. Kad je kolinda rekla da u Bih postoji preko 5000 radikalnih muslimana, bila je upravu, koliko god se mi bunili protiv toga
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bit ce akoBogda i 3 i 4 miliona muslimana
Madjarska treba traziti ratnu odstetu od BiH(samo od muslimana), zato sto sto je Madjarska bila okupirana od osmanske vlasti iz Bih. Zar nije Mehmed Pasa Sokolovic, gradio i odrzavao most na drini, od prihoda iz Madjarske.
Pitanje za EU je šta ćemo sa 10 miliona Madjara, ako bi generalizovali. Ako ne bi onda je pitanje šta ćemo sa Viktorom?
Sve što oni više mrze nas Bošnjake muslimane ja i veći broj mojih jarana se okrećemo alahu klanjamo i postajemo sve veći i veći muslimani
kakvi ba desnicari kakvi fasisti ponasanje pojedninca nema zive veze sa politickim uredjenjem rijec koju ovi kliks morbidni editori traze jest šovinizam i nacionalizam sramotite desnicare smradovi jedni liberalni
To on kaže da ja kao musliman ne pripadam Europi i da mi on smije pričati šta želi i naturati mi kako ću ja živjeti , ko sam ja uopšte i šta ja radim od svog života. Svašta, imam svoj zivot super i iako musliman bolji čovjek od drobana i čobana zajedno.
Sa takvim BOLESNICIMA ni EU nije ćemu!
Za tvoju imformaciju mi se bojimo oni koji su vršili agresiju na BiH, izvršili genocid. Takođe ravnogorskog pokreta koji se svake godine okuplja i prijeti. U svakom slucaju bilo bi dobro da malo pročitaš istoriju itd pa da se informišeš o tim muslimanima i slično.
S i Viiiiii što pucateeeee minuseeeeeee,minuseeeee....
Ne da nisu za EU..nisu ni za kamenog doba.... Clanice EU trebaju reagovat na ovaj ne civilizacijski malogradjanski krvozedni stav orbana...
https://fb.watch/a2RB1JINMH/
U EU trenutno zivi cca 25 miliona muslimana iz zemalja sa neolitskim mentalitetom, ali eto problem je 2 miliona bijelih, Slavenskih, BiH muslimana koji piju alkohol, jedu svinjetinu i sexaju se prije braka.
Primjećujem da su svi redom, ove krvopije, Orban, Dodik, Milanović, Čović... buljavih zeleno-prljavih očiju, pogleda kao u iguane. Da nisu reptili, gušteri, treba vidjeti u Kastanedinim knjigama.
Orbaneeeeee napuši se k**čineeee.....Orbaneeeeee,Orbaneeeeee.....A i ovi iz EU-eeeeee
Mongolska kopilad