Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vidite kako administracija koja priprema propise za predjsjednika unisti istog i onemoguci mu drugi mandat a znamo kako je dosao.. ne odgovara on nikome a u narodu su ga prikazali kako su htjeli ... da se pojave spasioci .. zasto pametni mijenjaju administraciju i ljude oko sebe kada dodju, pa zbog sebe ...
Pa sta onda? Zar nije drzava u sluzbi naroda? Vladavina kapitala, i njegovi podanici sve vise drzavu smatraju kao profitabilnu organizaciju.
nije da će koštati, nego u stvari neće koštati (francuske građane)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Ne košta to Francusku ništa. Država je pod br 1 narod pa tek onda birokracija. Osim toga, sve što narod više zaradi, više će kupovati, potrošiti, i time uplaćivati više poreza plus zaposliti više ljudi koji opet državi plaćaju poreze.
Naravno, svjetke banke pozdravljaju ovaj potez 😎
http://www.zurnal.info/novost/21697/vlada-kantona-sarajevo-nabavlja-opremu-od-svog-strucnog-saradnika
Amaterska vlada....kako kod nas...vođe protesta uhljebis das im posao ili penziju i sve se smiri.
šta je to francuzima, s obzirom na činjenicu koliko su toga pokrali iz afrike. a kradu i dan danas
@TrockenbauKvaternik Ne rise umobolni abortusu