Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putin i dodik imaju san,pa nek sanjaju
Ne bih rekao da to Putin sam radi, to bi se isto moglo reči i za Trumpa! Zašto su migranti krenuli baš u EU a ne u recimo Rusiju ili SAD? Neko ih je očito organizovao i posalo da naprave haos u Evropi... Što ih nema u Australiji, Kini, Japanu, Kanadi? To su bogate velike zemlje i neke od njih među najnenaseljenijim na svijetu! CIA i KGB rade u talu?
Oj kume ti si skroz pukao nacisto.
BRAVO MONSIEUR MACRON
A on i Merkel imaju u planu od D. i Fr. napraviti jednu drzavu..to ne spominje..
francuska ne ide na druge drzave?...ovo je vic decenije....aaahihihihiiiiii...ovaj baboyebac je prolupao...a ankete kazu da ga trenutno podrzava 30% francuza.....
Pa bolje i babu nego svinju Drinsky...
Macron je idiot u deluziji. Jedan očajni liberal koji igra kako mu iz Brisela svirnu pa čak i jedna ovakva izjava iz čista mira je tome dokaz. Verhofstadt i njegovi birokratski pajtosi vide u svakome ko se usprotivi njihovim unilateralnim planovima, protivnika i huškača na evvropske vrijednosti.
Vi ste rasformirali sami sebe... Gdje ćeš u jednu ćasu švabu i rumuna
kod nas se kaze " dobro jutro kolumbo"