Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jjebes vise vjezbe, kad cete kriminalce pomesti s ulica... sitne i krupne
Mamlaze jedan bolje da se potrudite da ovaj svakodnevni kriminal uklonite sa ulice. Ko sta radi ti dajes izjave kako je sigurno, a svaki dan neka pucnjava, pljacka, reket ili tuca. Pocni raditi svoj posao a ako ne znas kako prepusti nekom ko zna
Veci je problem naci ljude koji smiju da rade svoj posao Sta i kako se to radi zna njih vecina a sta im vrijedi kad su marionete
Sva murija u Nemili jest mi milo..
Koliko ce vas dole biti da svratim do banke po bespovratni kredit ;)
Policija je raštiman orkestar. Sva sreća da su kantonalna tužailaštav u rasulu, a sarajevsko koje je nadležno za FEderalni kriminal odavno RAHMETLI. Ako šta i stigne do opartijski ustrojena sudstva od njega ništa na kraju ne ostane ! Ako neko ovo naziva DRŽAVOM ZA INVESTITORA, mora da je KOMIČAR. Bakir obećeava u takvoj državi zapsolit 100 000
BJEŽITE DJECO GLAVOM BEZ OBZIRA OD OVAKVIH ! Dvadeset godina oni vježbaju hvatanje terorista uskaču kroz prozore na konpcu, ovo ono a kad su počele palkjevine nisu se MOGLI DOVORIT da reaguju. NAravno psolije se ne mogu ni dogovorit KO NAS ONO APALI. A ned bog KO NAS ONO POKRADE !
slugo politicke kriminalne elite, mogo si malo u penziju, aaa?
Imali ste priliku za vjezbe po Stojcevcu, a i prije nego je pala glava.
Kako urbano i obećavajuće ime "nemila"U kakvoj vukojebini mi zivimo
Kažu Amerikanci da će Nemilu bombardovati i sravniti sa zemljom samo zbog imena,haha
Smradu, Ne diraj Nemilu..... Starija je od mnogo čega što poznaješ...
UH što se trznuh ! Učini mi se da će vježba biti u Gluhoj Bukovici !
Gluho bilo
Pravna država znači nastupa od NEmile ? Ili od ponedeljka ? Osim toga lašvanska petlja znači neće pružat usluge do ČETVRTKA ?
Nemila nema sreće. Osim što je najljepši i najčišći dio zeničke općine, bogat rijekama, Vrandukom itd. nekad je bila veliki industrijski i općinski centar, ali nakon što su im 1960-ih ukinuli općinu, počinju crni dani - sve institucije odlaze u zenicu, ode industrija u Zenicu, a danas stanovništvo se bori sa teškom bosanskom zemljom i odronima tla.
Najbolji polacijac će dobit gratis gut od radnica na Lašvanskoj petlji !!
Dobro šta radite kad ne vježbate ?? A i koja svrha od vašeg eventualnog rada kad tužilaštvo NEĆE DA RADI. NEdavno u Sarajevo dodijelili 10 stručnih saradnika koje plaća NORVEŠKA HUMANITARNA ORGANIZACIJA. Ja ne znam ni za jedno državno tužilaštvo na svijetu u kojem ISTRAGE VODE SPOLJNI SARADNICI, a plaća ih humantiarna organizacija !! NAravno para ne samo da nema za kantonalna tužilaštva nego ni za SPECIJALNO FEDERALNO !! Kaže predsjednik Vrhovnog suda FBiH !! AL nek ima za džez festival. DA MOŽEMO SERBEZ SVIRAT KURCU !!
Zenica je pored Nemile a ne Nemila pored Zenice :)
Zenici su bliži Vitez i Busovača od Nemile. Nemila je najveća MZ u općini Zenici, ako ne računamo zeničke gradske zajednice.
Znaci, u srijedu se mole gradjani Sarajeva da se zakljucaju u svoje domove i ne otvarajte ni slucajno! Svi policajci ce biti u Nemili, ima kriminalci da se opuste maksimalno...