Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politička borba koju ćete izgubiti. Potom ćete bez upotrebe sile upaliti traktore i napustiti objekat.
😂
Većina ima pravo da vrati Ustav Republike Bosne i Hercegovine jer rušenjem Ustava samoinicijativno rušite Dejtonski sporazum i automatski se vraća prvobiti ustav RBiH, naravno, to će se mirno uraditi bez ikakvih sukoba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zaboravi na vracanje nadleznosti, ima onaj snimak ratnog zarobljenika kod Bihaca na kojem je i ovaj lukac, taj zarobljenik je ubijen, a lukac jos na slobodi.
Koji bolesnici , genocidna govna bicete manji od pasaluka samo naprijed...OLUJA 2 stize uskoro
Rs i srpski narod ,ostalo nista znaci? Za ostale ne vaze zakoni i to "vracanje nadleznosti". Haj sto nismo napredovali 25 godina nego hajmo bukvalno vratit 25 godina pa ponovo ispocetka sve i tako unadogled dokle god se nekom ne svidi rezim. Ovaj put vidim cistu autokratiju kako je bilo poslije rata,zna se ko pobjedjuje a ko vlada sistem
Mrtvu ti familiju genocidnu, smrdljivu.
Jadni ste i ćemerni.Rađate se,živite i umirete u državi koju ne volite.Trebal vam veća kazna,GENOCIDAŠI i UZPovci.Život vam prolazi u mržnji.
Sve OK. Predlazrm bh vlastims kojima je patriotizam puna usta, da traze ukidanje konstituivnosti, entiteta distrikta i kantona. Prvenstveno na ukidanje genocidne. Samo politickom bormom i nikakvu silu upotrebljavati.
Hebali vi sve svoje, sve i jedan politicar se digao jedni kofol napadaju drugi kofol brane, nesto mi poznata ta prica?
Hebali vi sve svoje, sve i jedan politicar se digao jedni kofol napadaju drugi kofol brane, nesto mi poznata ta prica?
Nema mirno, Samo legalno
Mile sad ne smije ništa da govori, pa izbacuje ovoga u prvi plan.
Kockasta glava, pamet ko u magarca a zove se Lukac kazu da ga geler pogodio na Bihackom ratistu
Kurku ćete vi vratiti......
Danas je praznik u RS -u. Dan kada je NATO spasio egzodus Srba u Srbiju. Trebaju da svim silama se zalazu da BiH udje u NATO.
Kakav je polozaj RS i granice u slucaju rata ne bi je odbranio ni NATO. Ukoliko bi rat bio samo u BiH onda bi RS pao za 7 dana i zato njima nije do rata. Ali rat MZ nece dozvoliti. S druge strane, sve nadleznosti su u skladu sa Ustavom i mogu se vracati iskljucivo na nacin kako su i prenesene. Svaki drugi nacin je KD i Tuzilastvo treba da radi svoj posao.
Drug Tio je govorio. Spremajte se kao da će sutra biti rat, ali živite kao da će vječno trajati mir.
User 2111....KOMPLETAN TK kupujue lijekove u Srbiji....ZASTO DA UMREMO DA BI TI MOGAO DA SUPLJIRAS!?!?!Hebem ti ono malo zene sto imas kod kuce!
@SalamaSaDrine neka vam potvrdi da na hiljade i tisuce i iljade osoba REDOVNO ide u Srbiju po lijekove👆prodju mu pored kuce svaki dan! Grebem li vam mame munaficke ☝️😎
URSUS, FERGUSON, ZETOR.... 😝🙃😜😛😁