Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da nemaju veze sa ratom, zato se i zovu migranti, a ne izbjeglice.
BRAVOO da je neko skontao da većina njih nema veze s ratom.
Sto ih onda pustas u drzavu mamu ti sprcim
Dobro jutro.....
Opasni su i oni, gore nego u ratu da su bili. Nor. Ubice?
informacije ministra nisu tačne. bilo bi dobro da pogleda medjunarodne vijesti i pročita o nedavno indijsko pakistanskim odnosima. ako već želite odvojenu vanjsku politiku onda se bar obrazujte. nula bodova.
vratite ih nazad preko Drine
Ovaj četalj uvije pijan,nezna on šta priča
Prepoznaje ih po boji kože ko Ante
Glupi Bosanci...pustiš migranta da uđe,a onda mu ne daš da izađe...genijalno...ono "lopta možda i može proći ali igrač nikada"... :)))
Ovaj glavonja sjedina funkciji ministra a jos uvijek nezna razliku izmedzu migranta i izbjeglice.
bih ne može biti ruta ona je samo slijepi rukavac. treba znati da ako vodu sipaš u nepropusnu posudu ona se prvo mora napuniti da bi se preljevala a i kad zaustaviš preljevanje ona će i dalje ostati cijela puna, pa izvolton nek i dalje kroz srbiju samo teče a puni bosnu.
E vidite da smo se slozili da RS osnuje rezervnu policiju koju bi oni poslali da cuva nasu granicu nebi bilo migrantske krize... 😉
Namjerno ih šaljete u Bihać. A i vlasti iz Federacije vode istu politiku kao i ovi iz RS jer u Bihaću nije SDA na vlasti pa daj da bude sto crnje!
Mani se ti migranata,nego reci ko ubi onog momka bolesnog sa sokoca u blizini Bihaca,sto ste mu nabili fes na glavu da prikazete kako je to "turcin",momak dana nije bio u ratu zato sto je bio bolestan,
@DANGUBIM Zar neznas ? Jedan od njegovih vojnika koji je priznao da mu nije naredjeno ubijanje i da je to uradio samovoljno. Odrobija malo ako vec nije na slobodi i zahvalan mu tko?? Ministar.
Kad vidim ovog zlocinca dobijem sliku kako izgleda faca cetnika klasicnog