{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Lukač razgovarao s članovima Nezavisnog odbora

F
23.12.2010. u 17:55
0
0
Lukač razgovarao s članovima Nezavisnog odbora
0
Lukač razgovarao s članovima Nezavisnog odbora
Dragan Lukač
Direktor Federalne uprave policije (FUP) Dragan Lukač sastao se danas s članovima Nezavisnog odbora za selekciju, imenovanje i nadzor rada direktora FUP-a.
Lukač je informirao članove Odbora o stanju sigurnosti na području Federacije BiH i aktivnostima FUP-a koje će s tim u vezi biti provedene naredne godine, aktuelnom stanju u Upravi, te rezultatima rada u ovoj godini.

Direktor FUP-a je članovima Odbora prezentirao i posljednje informacije o strateškim aktivnostima planiranim za 2011. godinu, a prije svega u vezi s kadrovskim i materijalno-tehničkim jačanjem Sektora kriminalističke policije i terenskih ureda.

Nadalje, pojasnio im je finansijsku konstrukciju u vezi s planiranim aktivnostima, radu na završnim fazama analiza o izvještajima o radu za ovu godinu, te posljednje pokazatelje u vezi sa stanjem sigurnosti na području Federacije BiH.

Članovi Odbora, direktor Lukač i njegov zamjenik Samir Džebo saglasni su da FUP, Federalno ministarstvo unutarnjih poslova i Nezavisni odbor trebaju razvijati dobre odnose i saradnju kao potvrdu transparentnosti u radu svih uključenih subjekata, saopćeno je iz FUP-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: