Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo pravim se da ne znam kako se ovaj covjek zove i tko je on ? Ali iz prve onako strasan je i tacno se u ocima vidi neko ranije zvijerstvo u njemu
@Poluhigins1 pa svakog ubicu lopova odaju crte lica.Samo se javnost pravi da to ne vidi.
Bilo je i planirano da se povuče, a da se provuku ostale odredbe. Klasična dimna zavjesa, nešto za šta će se ljudi uhvatiti pa im popustiš, a stegneš sve drugo diktatorski. Uzgred klixe, gore vam piše STRATEŠKO POVLAĆENJE, a treba POVLAČENJE.
@Henry Chinaski na kraju svakog članka imaš dole desno dugme za prijavu greški u tekstu članka.Yebo ga patak niko neće da se potrudi da vidi gdje je :)
lijep si ti
Nije to tema Lukacu!
Ikone u javnim ustanovama... Vi ste za kamenja, a ne za pistolja.
klasicna ubleha ... proci ce im rezervni sastav policje sto su zeljeli .. niko nece od medjun.zajednice khurcem mrdnuti, ja bi se vise zabrinuo sto su ameri isli delegacija u pc i sve OK, inzko bio i niko nista .. sve OK... opasno cutanje i losa reakcija u federaciji ...rade ono sto snsd ocekuje od federacije... jesu debili
Novinari imaju pravo snimati , slikati. Tako da bilo ko da snima , slika drotove nek dadnu klixu.
I NEMOJTE VISE JESTI GOVNA NIJE DOBRO ZA ZDRAVLJE
Sve sto poseres ti zajedno za cvijanom miletom fino pohapate
Likovi na youtube snimaju policajce https://youtu.be/Yc2B73CJvWQ
ne kontam; ako je Rus dao podršku šta vas briga za stavove američke i britanske ambasade?! :)))
Ovi iz RS-a bi malo demokratije, malo Titinog režima!
@Galina svega po malo,baš kao i u Bosanski lonac.
Tuga i jadko sebi uzima vlast u ruke i zae pravo da gazi po ljudima.Nisam siguran da isrednju skolu ima kako treba a sigurno jeostalo sve nabavio ispod kapi.
naravno....
Pazi sad novinaru: Solomon Bičakčić. Prva dva tvrda, zadnje mehko Ć.