Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biser Banja Luke.
vise cetnika bilo u visegradu
Nemas se ti sta zahvaljivati MUP-u na dobro organizovanoj naporu nekome..nego gradjanima BL koji nisu htjeli praviti sranje...a da su htjeli mogli su doci 10 000 ljudi napraviti sranje i tvojih 1000 policajaca nista ne bi moglo..zato nemojte sebe velicati ..nego recite fino kako je narod u BL bio tolerantan i nije htio sukobe, pa ni policija samim tim nije imala nikakvih problema..a da ste vi ulozili neke napore, a nigdje problem nije bio..ni na vidiku
poturice dosli na banjalucki cevap
konacno balije mogu na banjalucki cevap
Ferhadija ljepota Banja Luke,Davutoglu odrzao govor svima!!! Dodo pusi se,Banja Luku sada krasi jedna od najljepsih Dzamija!!!
dzabe kad nema Muslimana
Zalostan dan za RS. Dodikoglu na aparatima nakon govora premijera turske vlade Ahmeta Davutoglua na otvaranju dzamije Ferhadije. Trazi se aparat viska.
eto bakir se naslikav'o mislim da je zasluzio da dobije izbore bosnjooce
vise muslimana bilo u cetnicima nego danas na otvaranju
ima nade za BiH
vise cetnika bilo u visegradu
evo kljenu malo sa zada
Stanislav Galić, osuđen na 20 godina Stevan Todorović, osuđen na 10 godina Stojan Župljanin, pretresni postupak u toku
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vazno je, Lukac, da ces ti ... "ispratiti one koji su dosli u Banja Luku, da se vrate svojim kucama". A kopija Ferhadije je otvorena ... kome?
Pa svrha Ferhadije je vise da bude istorijski spomenik. Svakako ne bi ni valjalo da svi pohrle sad u nju, jer ce male dzamije po naseljima ostati skroz prazne, a nema svrhe postojanja dzamije ako niko u nju i ne ide.
Kad politika hoce i policija radi profesionalno. Svaka cast. Bilo je lijepo danas u Banjaluci.
poturice slave poturcenje. Slave da su im turci ukrali djecu da bi ih poturcile. Sokolovic je poznati primer preporucujem da Srbi svakoj tkz. "bosnjackoj" familiji oduzmu jedno djete i salju u cetnike... samo tako ce da zavole Srbe jednog dana
Dragane ti si naš problem!
i sada nazad u 23%
poturice slave poturcenje. Slave da su im turci ukrali djecu da bi ih poturcile. Sokolovic je poznati primer
ilija garasanin,nacertanije, procitaj malo ko je sta
@WBF, procitao sam, spominje ujedinjenje srpskog i bosnjackog NARODA, znaci stavlja ih u jednu liniju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)