Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neće palicom, ali će čizmom, psima, konjima, sprejevima, vodenim topovima i sličnim arsenalom za očuvanje "tekovina revolucije"
vodeni top.............već viđeno i provjereno
mozda u ukrajini, rusiji il usa..nasa policija prvo nema vecinu navedenog arsenala a drugo poslije rata nije koristila silu protiv naroda. ko je lud da primjenjuje silu kad danas svako ima nesto kod kuce i oko kuce.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa Boze da i u jednoj zemlji ovo se izjavi narod bi grnuo na ulice samo kod nas svi sute. Svaka cast Lukač. Ima li iko sposoban i politicki nezavisan da organizuje proteste? A Brkanu i ostalim Brkanima mrš!
Ja bi prvi te slijedio garantujem ti ;)
Da je bogdo otarasit' se Brko Darkanove agenture ovaj put... Možda se i nešto postigne.
na gradjane ne al na rulju koja rusi i pali i baca cigle slobodno.
NOVO Magazin Paralele Mladen Marić u svom elemntu http://www.youtube.com/watch?v=zZRVFxxRs-A
cuj ti lukaca, dobricine stare... a sta je sa svim onim tonama horsa sto su prosli u bosnu??? mamu vam murjasku
Proteste treba to shvatiti kao privatni biznis. Potreban je novac, hrana, sokovi, šatori transparenti. Organizovati fond za protest, skupljanjem na licu mjesta ili pozivom na neki broj. 1. PRECIZNO FORMULISATI ZAHTJEVE KOJE TREBA ISPUNIIT - zdravstveni sistem - nezaposlenost - plate političara - razvoj industrije ... - 2. Pretpostaviti da bi reakcija političara sa srpsko-hrvatske strane bila da su protesti usmjereni protiv njih. Rješenje: aktivirati iste proteste u Mostaru i Banjaluci. Jer je narodu svugdje isto DOSTA 3. Angaćovaati neke od medija da budu aktivni lideri tipa : EFM radio, Batkov radio i slično. Protesti moraju biti proces koji se neće ugasiti kao prošli nego trajati – do konačnih promjena.
:)) simpa:))
kad se samo sjetim prošlog ljeta. čitav svijet je pratio JMBG dešavanja, na NY Times squeru je pisalo JMBG, australija, njemačka, novi sad, vukovar svi su davali podršku. Jedine 2 pozivne stvari su bile pobjeda reprezentacije i prošli protesti, od rata na ovamo..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
brišu mi se komentari ?
što bi on tuko prosvjednike kad će se međusobno potući
U sarajevu i okolini nema 50-100 hiljada nezadovoljnih i to je cinjenica ,a klixovih hrabrih komentatora jos manje. Prema tome demonstrirajte ..ovdje.
vi treba da se bojite naroda a ne narod vas...
ma hajde...
pridruzite nam se i vi pa da zajedno skinemo neradnike koji nas ebavaju decenijama
ako dodje do masovnih protesta pasce velika krv narodu je do guse ja sam za al nema ko dignuti narod pa da im ***o mamu svima s merakom
iskreno se nadam da cemo doziviti bosansko hercegovacko proljece, naravno bez nasilja. svi trebamo na ulice jer nesto moramo promjeniti, stanje u zemlji je katastrofalno i netreba dozvoliti da nam i djecu uniste ako su nas uspjeli. ne smijemo vise govoriti "ma svakako nemozemo nista promjeniti zbog cega protestovati" ili "samo neka ne puca". ovo sad sto nam se desava je pitanje opstanka svih nas a narocito buducih generacija. ne smijemo vise biti zatrovani nacionalizmom i mrznjom koje vodi ka fasizmu. pokazimo da mozemo da zivimo skupa, pokazimo toleranciju, radimo na tome da nam sutra bude bolje, da nam nadolazece generacije sutra kapu skidaju i da kazu svaka vam cast kada ste izasli na ulice i promjenili situaciju u zemlji i nama omogucili da bez mrznje odrastamo...
dragan profesionalcina.
Palicama mozete samo na SDAovce i njihove pomocnike, a posebno na gospodina Budimira koji je izazvao ovaj haos...
Sad komotno svi kriminalci iz Sarajeva mogu navaliti na vrata FBiH i od minitra finansija uzeti koji milion KM kako nebi vise bili nezadovoljni svojim socijalnim statusom...