Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga,okorjeli genocidaš,ubica-ubica svog vlastitog naroda,kriminalac,debil po mjeri.
A mozes li reci ko je ubio i naredio odvođenje rah.onog maloljetnika od 17 god.Dizdarevica na joutube,sa unaprijed poturenim fesom. Ima snimak gdje ti kao glavno komandujuci naređujes da se odvedi.Mali je nakon toga preklan,a ti na slobodi.Zakon dobro kaze,sta ceka onoga ko ubije ratnog zarobljenika.Samo molim Boga da Dodikovo,Covicevo i Bakirovo tuzilastvo padne,svi ce te vi odgovarat i doci na red.
ne moras nista ni reci zna se ko su nalogodavci dodik i ti to je jasno kao suncan dan
Turci janjičari? Migranti? Partizani?
moralo bi se na javnim slikovnim medijima uspostaviti cenzura pojavljivanja slikom (tehnologija foto robota koja automatski ne dopušta emisiju ili prikaz) svih onih čiji likovi neodoljivo podsjećaju na bolesnike, manijake, luđake ili ubice, radi zaštite javnosti od stresova kao i zbog negativnih reakcija javnosti prema tim osobama koje u nekim slučajevima možda i nisu krive zbog svog izgleda.
Zamislite na danasnjem vaktu koje dno od ljudskog bica moras biti da budes politicar. Jel to zaista vrijedi svih tih para i polozaja Ne vrijedi, ljudi bolje je jesti travu svaki dan nego dozvoliti sebi da kao ljudsko bice padnes toliko nisko Ja zaista zavidim zivotinjama kad vidim ove politicare mislim da je cast biti zivotinja u poređenju sa njima
@7seset3 Inače je baš pametno pozivati dobro ljude da ne ulaze u politiku i ostavljati je rezervisanu za podle i nemoralne...
Ovaj podobnik vise i ne pominje ubistvo D.Dragicevica niti ce kad istina isplivati na vidjelo.
Pa ne bi niko sebe odao gluposti
Naljutice se dodik ako kaze
kaze saradjujemo sa MUPom srbije ...znaci neko iz srbije ubi bosanskog srbina
dajdza, amidza,… i naravno Dzej
da pogađamo odoka
gdje ce sam sebe osmekat...
Koji Jagomir pogled🙊
Bravo Dragane! Činovanje vrši ministar, policijski odbor sastavlja ministar, ministar imenuje odbor koji postavlja direktora mup-a, PRAVI, ISTRAJAN I PROVJEREN SISTEM! Sreća pa dovode isti u KS i nama će ko u BL! Vratio je Kona pardon Dragan struku u policiju!