Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko zavrce lovu preko popravki. to je jasno ko dan
220 000 maraka.... to je 500 penzija.... drugi put zelim da ima fabricku gresku na letvi volana ili na trapovima pa kad krkos bude is\'o 180 da se pita u zene ne ohladi ili kod qrawe da se postenski razljepi u 3 plzde m@therine i da jos jednu gresku ima sa elektrikom pa da se lijepo zapali..... bagro seljacka neizivljena....
treba organizovat strajk tamo ko u grckoj sve polupat
treba njima svima golfove dvice
De nek daju meni daju ovaj Q7 necu se ljutit nista :D
ja imam auto koje je staro 25 godina u manje se kvari nego ta njihova mozda je problem u vecerama i picima pa se racun pise na popravak auta.
ma narod je qrina pa zato i mogu kako rade.... neka je tako....
Obzirom da se, kako vidimo, sva vozila naših uvaženih vlastodržaca \"raspadaju na cesti\", predlažem da organizujemo prikupljanje dobrovoljnih priloga za nabavku najnovijih modela. Svaki penzioner po 20 KM, svaki zaposleni po 100 KM, a nezaposleni nek\' se snađu i prema svojim mogućnostima po domaćinstvu prikupe bar po 20 KM. Ja možda prodam i svoj automobil, dok je još u odličnom stanju (\'97. godište, prešao samo 350000, nije puno zahrđao), pa da im pomognem malo više.
Znaci, neko ce se u Vijecu ministara pocastit Audijem za sitnu lovu. Ma super su mi ovi drdzavni benevreci koji jos vecim benevrecima od naroda mogu prodat pricu tipa \'nesto se kvari \'lektronika, a skupi joj dijelovi...i jos ih nije stid objavit to u medijima, k\'o biva, nek\' imaju pokrice kad ih sutra budu \'tenderisali\' rodbini za sitne pare. MA FUJ!
HALO BA PA ZNAJUL ONI STA RADE P%I&C/K#A IM M\"A.T.E\"R\"I\"N\"A da neko u ovom gradu nema dda jede danas njemu bi tih 50 000, imal ko da kaze tim glupsonima, al mi od ovih komentara nemamo koristi :S
stoko kliksaska
Halo 1329 auta ove budaletine imaju i sve to unistavaju, OMG. Po ovoj njihovoj vrijednosti, prosjecna ukupna vrijednost bi bila oko 3 milijarde KM. Najvise auta imaju MINISTARSTVO SIGURNOSTI, dj-ubr-a-d koja nista ne rade, samo se vozaju. Godisnje na gorivo potrose, prosjecna vrijednost za sva auta: oko 3 miliona KM. A ovi audi svake sedmice po 150KM goriva trose. Pa nije ni cudo sto se nema para, ove budale sve potrosise u havu. E moj ludi narode...
HARAM PARE
MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA. Vozila na prodaju: 14. Škoda Octavia A54-E-703 2007 29.280 U lošem stanju. Kako je moguce da je auto koje je preslo 29.280 km u losem stanju? Ili je mozda namjenjeno šuri trenutnog ministra za mizerne pare??? Ustvari kad malo skontam, boli me neka stvar, nek rade sta god hoce. Kad im je biracko tijelo skupina benevreka i djilkosa zasto ovo i ne bi radili.
Šta Vi znate glupa bagro, automobil sa 100000 je star auto i opravdan je trošak investicija u novi automobil, to se treba mijenjati svake dvije-tri godine!
jel ovo i čistaćice i portiri imaju sluzbeno auto majko mila ja koliko ih je i sta sad treba zamjenit uhhhhhhhhh
njima trebaju konji a ne vozila, to su ba seljacine koji do rata u opancima se sepurili po sarajevu, zar ne primjecujeta da njima fale konji, vidite hoce sto vise konja pa da se hvali kako jase na 360 konja. dragi boze narod koji je na pragu bijede nevidjene a ovo uhljupi kupuju auta od 220000 KM. zivimu zemlju najaceg standarda u svijetu gdje vrsni politicari putuju vozom i autobusima. nema gospodo selameta dokle god fukara mentalna vodi zemlju, nek vam je bog na pomoci!