Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da imate neki program možda bi imali čime zabavljati goste i bez snijega... ali nemate. Hoće li vam napokon u glavu da se ne može naplaćivati samo snijeg! Isti smo kao Hrvati koji nama naplaćuju more a za ostalo se sam pobrini!
pogrešno zboriš. more u hrvatskoj ti niko ne može naplatiti, jedino smještaj. ako ćeš spavati na plaži, sve ti je gratis. (osim tvoje hrane i goriva za auto ili karte za bus). btw. i u hrvatskoj je zbog nedostatka snijega otkazan FIS u slalomu (premješten u italiju) pa niko ne kuka zbog toga. pozdrav s travnatog i blatovitog sljemena.
Bogati Hercegovci se snadju. Dodju u novom Mercedesu u Gradac ali zato spavaju na tudjim lezajkama na plazi, da nisu jedne Lipe platili... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sezona setanja po blatu je otvorena :)
eo smucalo racunice: prosle godine racun za plin u ova doba bio 363 km, ove godine za isti period 69 km. Studentski pohod u Pariz, 4 dana , tri nocenja 295 km. Ciste pare, samo na osnovu razlike za mjesec dana. Lejlina_sestra u epizodi "Kome treba snijeg, u kuci mu pad'o".
Smucalo: Moglo bi se do Pariza, aaa?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav privitizam na 1 mjestu
Došli smo da skijamo, djeca da se sankaju ali nema snijega. Pa provjeriš kakvo je vrijeme i sve ti bude jasno
Dnevnik jednog izbjeglice u Kanadi...
Ono što jedni izgube zbog loše zimske sezone drugi dobiju zbog uštede na grijanju
Majstorovic je pogodio ..al za ameriku:)
www.spoted.ba Registruj se i upoznaj se
Drago mi je sto nema snijega :D
Nije jos sve izgubljeno. Prava sezona u zapadnoevropskimzemljama je u najvecem jeku tek krajem januara i u februaru. Ali nazalost gosti iz tih krajeva ne dolaze na nase planine.
prema prognozi, nesto slabog snijega se kod nas ocekuje tek iza sedmog febrara. Sredinom januara su najavili malo zahladjenje sa susnjezicom, ali i dalje dnevne temperature u plusu, za cijeli januar i pocetak februara.:)
Uzmite četke u ruke pa očistite ovu hrđu sa žičare i ponovo prefarbajte dok ne radi.
Svaka čast za 6. fotku, kao da ju je Feđa uslikao :P
I neka nema snijega nek propadnu,Napucali cijene skijanja ko da smo u Japanu,Dabogda svaka zima bila ovakva.
Jedine normalne vijesti koje objavljujete su od anadolije...
Slazem se. Anadolija i Al Jazeera su pravi objektivni mediji, ostalo je smece u BiH
šta možeš protiv prirode, i hrvatski skijaši su otišli put austrijske koruške. na sljemenu nema ni pahulje snijega. što se mene osobno tiče, da bog da-da nikad ne padne. dosta mi je bilo lopatanja snijega ispred garaže prošle godine.
vidjećeš havarije ako ne bude padavina dosta ove zime...već je suša faktički počela...nivo rijeka je pao pravo...mora se napuniti rezerva prirodnim putem, inace smo nahebali...i + što se insekti sad masovno množe i ne ginu zbog zime....lijepo je zbog uštede drva i lopatanja, al je loše zbog navedenog...
250 svaka čast, pametno zboriš, al više volim na moru komarce klepati po sebi, nego snijeg čistiti, iako sam nekad skijaš bio. valjda, dođe sve s godinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herzegovina/Federation_of_BiH/Bjela%C5%A1nica~3204010/long.html FHMZ nemogu pogodit šta će biti sutra a kamoli za mjesec evo šta kažu profesionalci a ne ti amateri
Najgora zima do sad', snijega ni na planinama kako treba
ali, nema ni visokih racuna za grijanje.
Dabogda svaka ovaka bila :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)