Pozitiva(c) dana
0
Lopovima se može stati ukraj
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi.... Svaka cast,nek su barem ovi poceli da fataju kriminalce,al doci ce i dodik,covic i ostala banda na red,sad ce policija sve vise jacat u BIH
samo uđite u parlament bih i imat će te prepune zatvore i mislim da će i ostale sitne kriminalne radnje brzo nestati same od sebe
TREBA IM KITE POTKRATIT.
Zar se ovo nije moglo uraditi prije pet godina .Pa nemože mi niko reći da se dosad nije znalo ko su te grupe i ljudi koji kradu auta al haj nek su ih počeli hvatat samo da nebudu ponovo u poslu za pola godine kad svi izađu.
soli na rep..al u panjevima !
Ja sam jednom stao u kraj kada sam ga vidio da mi obija auto, pocistio sam asfalt njime i na kraju me li jos tuzio da sam ga napo... sad se ganjamo na sudu... To ti je ta drzava i zakon !!!
MOŽE, MOŽE ALI NAJVEĆIM SE NE SMIJE NI PRIĆI
a vidim ja nema mi komse... masala masala :D
\"Ova voda nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna\"
Treba nama TITINA MILICIJA...prvo prebije pa onda pita sta si uradio...j€b€s ti ove \"krikimalce\" kad dobije 5 god. za kas\'tofon...TITINI kriminalci su radili vani a ovdje bili GOSPODA.
zlaja da moze, zabranio bi ti mogucnost da sebi priustis ista vise od yuga, tako da nista se njemu ne nadaj..... kad se covjek poklanja totalistima od prije 100 godina, onda pametnom dovoljno
hocemo Zlaju, hocemo Zlaju, hocemo Zlaju
problem i jeste samo u sudstvu , džaba ovim pojedinim poštenim policacima što ufate kojeg kriminalca kad u sudu znaju samo jednu riječ \"pusti ga \"
izgleda ali ne svim,čim se još krade..kako bi-nije više dnevno po 3,nego dnevno po 1..e,mamlazi !
koliko ce ih ostati u zatvoru a koliko izaci za 24h???
POGLEDAJ 6:05 minuta - 6:15 minuta: http://www.youtube.com/watch?v=YDZp36ydaHU EVO ZASTO LIJANOVIC IZMEDJU OSTALOGA PRISTUPA KOALICIJI !!!