|

Londonska škola za odnose sa javnošću upisuje nove polaznike

Londonska škola za odnose sa javnošću upisuje nove polaznike
0
S
Sarajevo-x.com
12.7.2006. u 12:27
0
komentara
0

dijeljenja
Londonska škola za odnose sa javnošću upisuje nove polaznike
Londonska škola za odnose sa javnošću (LSPR) pokreće upis nove, osme, generacije svojih polaznika, sa početkom 13. oktobra 2006. godine. 2006. u Sarajevu
Program, koji traje približno tri mjeseca, namijenjen je svima, koga zanima rad na području odnosa s javnošću, odnosno osobama koje imaju određena iskustva u struci .

Posebnost programa je da predavači slušateljima prenose, prije svega, praktično znanje i iskustvo te strukturirano teoretsko i praktično znanje s područja odnosa s javnošću u skladu s međunarodnim trendovima i mjerilima struke.

Svi koji uspješno završe edukacijski program dobivaju diplomu Londonske škole za odnose s javnošću (LSPR Diploma in Public Relations) i smatraju se praktičarima odnosa s javnošću. Edukacijski program je priznat od Engleskog udruženja novinara (NUJ), ICCO-a (International Communication Consultancy Organization) i svjetskih savjetodavnih agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int i Schandwick.LSPR polaznici postaju dio edukacijske mreže LSPR Worldwide koja uključuje već skoro 10.000 polaznika, a svake godine edukaciju završavaju i brojni novi polaznici iz raznih domaćih i stranih kompanija. Osim toga, LSPR diploma povećava mogućnosti zapošljavanja praktičara na međunarodnom tržištu.

Dodatne informacije možete naći na: www.pr-education.net
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.