Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjecaji zrtava? Kako li su se osjecale zrtve iz Bugojna kad je Selmo Cikotic bio prvo ministar obrane, pa onda sigurnosti? Licemjerni pristup SDfA se nastavlja.
Gdje to u Ustavu, zakonima ili podzakonskim aktima pise da se udruzenja gradjana pitaju za bilo sto. Ima nesto sto se zove potvrda o nekaznjavanju, potvrda o nevodjenju kaxnenog postupka, nesto sto izdaju zvanicni organi ove zemlje, a sto se dostavlja za imenovanje na pojedine pozicije. Misljenja udruzenja o bilo cemu sto je u skladu sa zakonom je totalno nebitno.
Ako je dokazano da je kršio zakon i da je u ratu mučio ,zlostavljao ili bilo šta sto krši zakon,treba biti smijenit.Ako nije dokazano,onda ne!
Kažu da je taj Marić ministar završio srednju specijalnu školu, da je on bio ukljucen oko logora u Žepču, a da je borastvo stekao kradući pomoc karitasa, pa kako da i savjetnik bude bolji
Bože, hajde Lendo odgovori, gdje odoše hrvati i srbi iz Zenice i Travnika tokom rata i zašto...!? Hmmmm....
Ima li šta novo Klixe kod SDFA, čitav dan afirmativno pišete o trojci. Mješajte malo
pa dok se trojkasima pravilo mjesto u vlasti stalno je pljuvao po SD i DF, de sad malo da se otkrije kako nas nova vlast vodi u "bolje sutra"
a na to suti zlatni ljiljan
Sutite bolje vam je dok vas ramo isak nije poceo proganjat...trojka ko tri prsta...sve protiv bosnjaka
Sta kazu Schmidt, Sattler i Murphy? Zasto vi novinarcici ih ne upitate sta oni misle o tome? Pa oni su nam ovu vlast napravili i haos izazvali.
Ovo je postala luda kuća,ništa više nema moralnu vrijednost,k'o shvata i prihvaća stvarnost jel on isto lud,zbunjen,normalan?!😎🤔🤣🤣
SDP bagra izdajnička
Ma da, nema, samo kad ih sdO gura ima.
Ajd uredu ne može Jukić iz Žepča ali kako moze Cikotić iz Bugojna? Imam potpuno isti slučaj i već poznato bošnjačko licemjerje. Obojica nisu presuđeni (Jukic nije nikada ni optuzen i nema veze sa nicim u Žepču) samo sto Jukića terete da je potpisivao riješenje o pritvoru a Cikotica terete za ubojstvo, ali Cikotic kao Bošnjak nije sporan a Jukić kao Hrvat jeste. Bosnjo tko te ne zna...