Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno su to samo pojedinci uradili dok je VRS htjela da uvede red i mir i da spasi Bosnjake od islamskih fundamentalista... Sad ce Tuzilastvo BiH opet zbog pojedinaca kolektivno po Srbima... Jao kakva nepravda... Referendum u RS-u protiv Suda BiH pod hitno a Dodika za glavnog tuzioca, pa da se ovo zataska kako to Dodo zna...
Niko za Novoseoce nije odgovarao zato što smo mi Bošnjaci glup narod.Tupajić,koji je naredio pokolj,i sada živi normalno na Sokocu a to je znak našeg kukavičluka jer ga niko do sada nije ohladio,ni njega ni ostatak ekipe.
za Nevoseoce niko nije odgovarao, zašto?
Jos jedan dokaz da su srbi GENOCIDAN narod!