Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci su svugdje dobrodošli. Žalosno je što u tome veću zaslugu imaju vjerski poglavari, nego politički predstavnici.
slabo ti u džamiju ideš paša
Nema drugog puta osim puta uzajamnog poštovanja,tolerancije,mira i suživota.
Vjerske zajednice treba staviti u službu države. Međureligijsko vijeće treba pretvoriti u Vladu BiH. Oni to mogu i znaju.
nek nad tobom vladaju, nada mnom bogme neće
lazu vas bolan, prevarili su i Allaha i Poslanika kriju se iza vjere, hajde probaj bilo sta posteno sto ti pripada uraditi tamo gdje sda vlada bez mita, korupcije, ili nepotizma i da ne nabrajam redom i sve im funkcionise na tom principu.
mnogi muslimani pate danas zbog politike tog sto vam sjedi u prvom redu, eto u prvom redu ti sjedi korupcija, nepotizam, nepravda, politicka smaknuca, bijela kuga u bosnjaka, ekonomska hidzra koju narod cini bjezeci od te politike itd. eto to ti sjedi tu u prvom redu REISE STIDI SE BOGA na sedzdu i pokaj se
istjerajte to zlo naranđasto
eno bakir brine ...ne brini ne brine ima li mesa za danasnji grah
Pa majko mila ovo sve veci cirkus svakog dana, pa na kakvoj mi ovo planeti zivimo ccc
zamislite da smo se svi u ratu ponasali ko Bakir. da li bi BiH i postojala i kako naro moze vise da mu daje glasove i njemu i SDA
srami se te titule koju nosis podrzavas ono zlo bakira kako te Boga nije strah. ti si pred izbore na bajramskoj hutbi 2014 rekao citiram-glasajte za one koji vam donose jedinstvo i za one koji vam donose snagu.valja pred Boga stati reise.
Bake imo dvicu iz engleskog i nikad nije dobacio dalje od nje. ZAto koristi previodica ! A ja napado Žlejku što je ružna ! PA takva se rodila nije ništa mogla ućiniti, al zato je bar iz engleskog profesionalna !
nije hodzino da otvara fabrike i radna mjesta. nije izgleda ni Bakirovo . pa cije je onda u pm. ?
NASLJEĐE OD KOMUNJARA oni su uživali da za prvi maj da otvaraju fabrike, to jest davali NAJBOLJIM RADNICIMA da oni otvaraju ! Bake u maju otvara džamije a Sebija u Konjicu političke forume ???
...štono nam bakirbega teški jadi more...nije, zar, svilenog gajtana političkog, odnekud naslutio...nedaj se, baki, sebija je uz tebe. tako je i jedna mira štitila svog slobu.
sutra sjednica a vanredni kongres se sprema
Smijesno za sve one koji znaju sta je tzv. taqiyya.... Licemjerje na kvadrat.
toga ima samo kod šijja !
gdje cu da povratim?
Sebi u njedra 😂😂
@ogledalce nema te kad se komentarišu ratni zločinci koji su ubijali bebe i maloljetnu djecu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)