Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brata mi mog, u ovo treba ulagati, ova nasmijana lica ljudi, turisti, to je nasa buducnost, MOLIM VAS politicari ko` Boga, daj se dogovorite i spasite ove nase olimpijske ljepotice, zaposlite ljude, da krenemo vise naprijed :(
djeco, nemojte jesti zuti snijeg.
FILMOVI,MUZIKA,SERIJE,KNIGE,IGRICE,PROGRAMI ! POSJETITE NAS bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info
Bjelasnica je jedna od najljepsih planina na planeti. To ko je malo putovao i skijao po svijetu zna. Problem je sto (kao i u Dalmaciji) turizam ne radi skoro nista nego se oslanja samo na prirodne ljepote i ono sto nam je Bog dao. Dosta se izgradilo za ovih 15 g. ali mora se vise raditi. Bez obzira ovi negativni komentari nemaju mjesta i vise su zlonamjerni nego istiniti. Bolje vam je otici na Bjelasnicu koja je od Sarajeva udaljena 15 min voznje i tamo POPIT SAMO CASU VODE nego supljirat na internetu, a ko zna da skija neka porani radnim danom kada nema guzve i provede dan za pamcenje Enjoy Life!!!!!!
\"Ljubitelji cevapa i turbo-folka izasli malo na planine\" eto, popravio sam vam naslov
fantasticna kamera za skijanje http://www.etronmarket.com/kamere-i-fotoaparati/extreme-sportska-kamera-hercules-izdanje
Jesu li ovo placeni oglasi zadnjih dana, posebno o Bjelasnici. Jedini uslov koji ispunjava je to sto je pao snijeg, ali to je cista sreca, da ne kazem visa sila. Ti divni ugostiteljski objekti su puni, nema se gdje sjesti. Ovi blize stazi su nesto kao malo urednije stale i puno neuredniji toaleti, kojih osim toga ima premalo. Prilazi objektima se ne ciste pa i ako si spretan skijas tu lako mozes slomiti nogu. A moze ti i sa krova Benetona snijeg pasti na glavu sto se desavalo prosle sedmice. Zato oprez oko tih divnih ugostiteljskih objekata. U toalet sa gas maskom i sredstvom za dezinfekciju.... ko dodje na red.
nice su slike, a jel mozda ima neka slika sa motornim saonama, kad smo silazili stazom, pa bi volio da je imam, predpostavljam da ste to vi bili, unaprijed hvala. Povreda u pitanju bila pa da imam za uspomenu
SVINJE NA PRODAJU ! 062637990
dont eat yellow snow by Francesco ZAPPA
Bjelasnica sve vise podsjeca na sarajevsku autopijacu sve se skupilo na Babinom dolu i sankasi i setaci i polaznici i skijasi i luzeri i razne babe koje staju na skije. Patis se sa parkingom i setas po cesti, pa se spustas dole, a vertikalni transport bio bolji 1985 nego sad. Dvosjed ne radi. Pa niko vise ne koristi ski liftove u savremenim zemljama, nego zicare. Zicare treba da rade cijeli dan, a ne 8-15, pa onda 18-20 nocno, pa kad ces raditi non stop nego u sezoni?
dvosjed je bio upaljen danas :)
pa gdje nađe onog krezavog (slika 2)
Upravo sam se vratila s Bjelasnice i bilo mi je predivno tamo. Nismo ni svjesni kakvu lijepu zemlju imamo...
www.balkanske-top-pjevacice.blogspot.com www.smjesne-slike.blogspot.com
KOJA GORA IVO KOJA GORA IVANE KOJA GORA BRATE IVO OJHA JAHORINA
-Koliko sam zita potrosio hranec pcticu ljubavnoga zara ,ali nisam znao da je ona ptica selica i jednoga dana mi odleti.