Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bem ti komplet familiju ustasku
@3mk A ,šta misliš štovatelju UZPea , ( kad već daješ takove rasističke predloge) , da preseliš cro-ate iz BiH u croatiju , pa da onda bude sve uredu...Aaaaaaa...
@3mk U Anadoliju ti ideš da tražiš tatu da se riješiš frustracija kmeta i toga što si plod iživljavanja Turčina nad Cigankom. Da ne radiš više Jasenovce i Srebrenice, ili ideš u maticu iz koje si došao kao migrant.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Uđi u DM i vidi imena prodavačica, i onda pričaj o ugroženosti hrvata. Okreni bilo koji proizvod pa vidi kako su hrvati ugroženi. Plaćamo pljačku koju je izvršio hrvatski Konzum. Plaćamo pljačke aluminija Mostar. Milijarde ste vi isisali i sad ste se prepali da je kraj, jer nećete imati ministra finansija. To je vama problem. Sa Dreteljom vi nemate problema.
jel 'vo jope jos jedan od poturcenih 'pocasnih' gradjana???
Zašto Bošnjaci nemaju ista prava u Hrvatskoj kao i Bosanski Katolici u Bosni i Hercegovini,valjda ima više Bošnjaka Hrvatskoj nego njih u BiH ,a oni kao konstituvni.
Ljubic je citavo vrijeme umjesto termina Bosnjaci koristio ono "muslimani" sto u klixovom clanku naravno,nije navedeno. Moracu i ja poceti da ga oslovljavam sa bosanski katolik, nema druge.
Bozo mrzi Bosnjake jer mu je Faruk Karic koji nasupa u Nikad nije kasno pokupio zenu..Ona je ostavila Bozu i otisla sa dvoje djece Faruku i otad jadni Bozo samo gleda kako da se osveti sto mu zena ode Bosnji...
https://www.facebook.com/notes/udru%C5%BEenje-freelance-u-bih/ufubih-saop%C5%A1tenje/456189351577489/
Nažalost, dvije su nepomirljive opcije u FBiH zahvaljujući prije svega Daytonu koji je Srbima dao RS, a Bošnjacima i Hrvatima Federaciju. U Federaciji jedni hoće treći entitet, a drugi unitarnu Federaciju na gradjanskom principu vladanja i odlučivanja. Treći entitet može nastati samo silom dok ova druga opcija može i bez rata! Zato su zap. Hercegovci vrlo nervozni!
Sta je sledece? U saboru ce ljubic (matuzalem) trabunjat kako u Njemackoj svabe zastupaju politiku unitarizma pa ce i tu bit ugrozeni.
Hajde Ljubicu potrudi se ti da se Srbima u Hrvatskoj vrati status konstitutivnog naroda! A BiH ce biti multi-kulti drzava u kojoj ce svaki covjek na svakom pedlju ove zemlje imati jednaka prava! To sto ti i tvoj HDZ trazite je zelja za 19 vijek i mozes je macku o rep okaciti!
Treba izvrsiti popis svih pozicija gdje su hrvati zaposleni i postavljeni u svim institucijama da vidimo koliko su to oni ugroženi. S obzirom da ih ima manje nego Roma treba Romima dati da budu konstitutivni a Hvrati idu pod manjine sto je po meni najveci problem i to su ovi iz oba HDZ- a skuzili da nestaju pa veli da mi obezbijedimo poziciju da je sigurna koliko god nas bude.
Turcima ce Covic i Ljubic doci glave,gahahahahaha al ih otkrise,smrdljive teroroste poturcene na aparatima.Samo se terorizmom bave.Znate onu "blizu đamije daleko od boga".....
A da ti prvo naučiš da pišeš?
Samo ukazivati na bošnjački unitarizam svim sredstvima jer njihov cilj je uništenje političkih prava Hrvatima u BiH.
@mijat0: Vaš problem je krivousti majmun čović on vas uništava.
Zbriso si u Zagreb pa na daljinski pomažeš bosanskim Hrvatima.Hvataj se ašova pa u posavinu kretenu i mi če mo ti pomoči.
Ne lupetajte gluposti,slušajte raspravu ako hoćete da znate istinu,pa onda komentarišite.Prenos imate na radiu 98.1.toliko
Rasprava u drugoj državi? Zaboli nas ona stvar šta oni u hrvatskom saboru misle. Zaista!
Hrvati su nacionalna manjina u Bosni i Hercegovini. Vise ia srba u Hrvatskoj nego hrvata u Bosni
Hrvatska od 3. najbogatije do 2. najsiromašnije nove članice Europske unije http://www.poslovni.hr/hrvatska/hrvatska-od-3-najbogatije-do-2-najsiromasnije-nove-clanice-europske-unije-335102