Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i na kraju će biti kako Dodik kaže,pa nevidim razloga zašto da se sastaju...
pa dajte ljudi pa gdje se god okreneš samo se sastanči.nigdje konkretnog prijedloga,sve stoji kako stoji i šta raealno očekivati u ovoj državi?
Bosnjaci da su pametni izgurali bi dodika iz drzave!! jer to kada bi se desilo,onda bi se otvorile sasvim nove mogucnosti,jer ipak je miletova tvorevina nastala na GENOCIDU i to svi znaju! Go,dodic GO`!!! Meni je svejedno,jer i danas kada si u genocidnoj kao da si u srbiji,u cemu ce biti razlika?A ako izadje postoji mogucnost da Bosnjaci dobiju drzavu u kojoj ce moci normalno zivjeti,minimalno duplo vecu teritorijalno,postoji mogucnost tuzbe za GENOCID onog preostalog genocidnog ostatka,sto bi da se zove drzavom ZATO GO DODIK GO! moj glas u slucaju referenduma Bosnjo