Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta čović kaže na ovo: \"a zar su u posavini živjeli hrvati...\"
sto si ocekivao pa dodik je nastavak Karadzica jedan karadzic u hagu a ostali u rs isto misljenje i teoriju imaju tisuce i tisuce smrda isto misli.
srbi ne opstruiraju samo povratak hrvata na svoja ognjista , nego i povratak Bošnjaka na svoje. fuj, gama.d , fuj, fuj fuj c.etni.cka BOŠNJACI I HRVATI, VRACAJTE SEEEEEEEEEEEEEE NA SVOJA OGNJISTA , KO BOGA VAS MOLIM !!!!!
jesu se dogovarali i da se vrate izbeglice iz PCK? nama oni fakat ne trebaju..
gledaj ove ustaske krampe, ovakvke majka ne radja, ha, ha cuj bozo ljubic, idi ljubi balijsku zastavu krmak papanski
JOSIPOVIĆ: DODIK OTVARA PUT POVRATKU HRVATA U SRPSKU Predsjednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je da su riječi koje je danas čuo od premijera Republike Srpske Milorada Dodika \"put koji otvara povratak Hrvata u RS i svih onih koji se još nisu vratili u svoje domove\". \"Moram reći da sam veoma zadovoljan onim što sam čuo od premijera Dodika, a to su riječi pomirenja i riječi koje podstiču povratak i saradnju\",
Tako je Božo lave ... posrbice su gamad genocidna
sve je bolje od vas baleeya!
kkkkkk 30.05.2010. u 14:20 hrvati josipovic i ostali srbi koji su planski pos;tavljeni od sanu u;dbe...........hahaha, kad vam se u zagrebu bude vij,orila srp,ska tro;bojka sa c;etnickim or,lom, hahahaha pravi hrvat se nikad nebi po,klonio ce;tnickim ho;rdama u;bica koji su kl;ali hrvate po vu;kovaru i bosni i hercegovini......u zdravlje hrvati, uzivajte jos malo gledajuci hrvatsku zastavu...........:)))))