Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvisko je megafon politike jugoslovena i ćirilićara Dragana Čovića. Idi više u penziju štetočino.
Je li zaboravio reći da je izborni zakon veoma važan za BiH? HBAHABAHBAHAHAB ne čitam ove vijesti od manjina.
Nista nije i nece biti po principima HNS-a, a posebno takav izborni zakon jer je dogovorena provedba presude Sejdic i Finci i dzaba ste krecili a jedino ste pokazali rezultate HDZ-ovog angazmana u Aluminiju
Samo u BiH jedna ista recenica se po clanku vrti 150 puta. Negdje je prosto-prosirena, a negdje nije. Evo mjesec dana otvaram nove clanke u kojima sve isto pise.
Vidi mu ruka....ko da ući Fatihu!
Klempo i optimizam.
HNS je NVO (NGO)!
Što je najgore, on je ubijeđen da je pametan!
možda!!!
"Sve opcije na političkom spektru Bosne i Hercegovine moraju poštivati izbornu volju narodā i prepoznati legitimnost izbornih pobjednika za formiranje vlasti. Svaki pokušaj blokade narušava funkcionalnost, stabilnosti, sigurnost i samoodrživost BiH", istaknuo je. Ma ko te išta pitao?
Daj recite nam vise kakav ste IZBORNI ZAKON dogovorili
Kad bi iko razuman znao koliko radi svojih privilegija i primanja na drugoj strani za i zemlju i sve gradzane napravi nesagledive stete i nazadak svako takav bi se zahvalio i odstupio sa takve funkcije dok Bozo tako nikada nebi postupio
Narodi ne zele tu vlast, dokazali ste da nemate ni zelju ni namjeru povesti nas u bolju buducnost, stoga, ako imate imalo savjesti i morala, odstupite!
Koja si ti budala
Smigol:My Precious!
Nazire se moja ćunana. Isto pričate od 1991. Mi smo ovce što vas slušam i biramo
Ko njega sta pita....