Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*notnow* n.a.b.i.j.e.m.t.e.n.a.k.u.r.a.c.
Najveću odgovornost, naravno poslije Srbije i Crne Gore (i domaćih izdajnika koji su podržali Srbiju i Crnu Goru u njihovim namjerama) kao agresora na BiH, za stanje ne samo bh Hrvata u BiH nego i svih ostalih pa i same države BiH snose sami bh Hrvati. Jer da su se u periodu 92-93 bh Hrvati (čast izuzetcima) suprostavili politici Tuđmana i njegovog učenika Bobana (koji su tada zaigrali na kartu genocidaša Dobrice Ćosića i njegovih učenika Miloševića, Karadžića, Mladića i inih drugih neprijatelja BiH) danas bi nam svima bolje bilo a nevjerujem da ni država BiH već odavno nebi bila integrisana u euroatlanske institucije. Ali opet nikad nije kasno. Stići ćemo mi to. DRŽAVO BOSNO I HERCEGOVINO samo naprijed.
Kako je ovo jadno! Kada se Cerić ili neko iz IZ BiH izjasni o nekom političkom pitanju u BiH, to je po FTV odmah \"uplitanje IZ BiH u politiku\", a kada ovo g.o.v.n.o od covjeka i najveci nacionalista u BiH, p.o.s.r.a.n.i Puljic petlja svoje prste u politiku BiH, onda toga nigdje u medijima tipa FTV! Glavno je da su se oglasili, kada mu je trebalo kupiti novi stan! Fuj fuj fuj...