Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto vala,svaka vam je zlatna.prođoh svugdje ,dođoh svakom,DOSTA JE MOJA . NIJE VAŠA.
teško meni.valja se ustati rano.šta sada da radim.pita izgorjela.narod nas zove.kud prije nisam vako .baš je plaho.sjedne na drugu ma sam se umorila .gore-,dole šta mu je šta je navalio.nije on jedini u mom krevetu . ja sve nešto mislim na dragana svog sa posla dok on ni habera.radi ono isto, gore dole.nije imo prilike mjenjati pozicije.nezna igrat u kolu.
i mi se žrtvujemo,čobani.nanjihovom ...
Da vam je ikad bilo stalo do ovog jadnog naroda vi bi se potrudili da ne kradete i sakom i kapom i ucinili bi sve da narodu bude bollje... Tako da je jasno da su ove smjene samo da vratite izgubljene fotelje...
predstava za elitui i pokrivanje pravih pitanja o njihovom udruženom pljačkaškom poduhvatu.lijevo i desno.sve lopina do lopine.neviđene ublehe.nevjerovatan narod .i jedan i drugi i treći .stado ide naprijed dok.gazde love čobanice po ladanjskim vilama.
mame bas nisu naucile da ne mozes sve da dobijes i da ne mozes da rusis sve pred sobom da bi dobio ono sto hoces i naravno da ne mozes otimati ono sto ti ne pripada?????
Samo vi smjenjujte... Mislite da narod ne vidi da smjenjujete sposobnije od sebe kako biva narod ne bi vidio da drzava moze ici naprijed? Ako mislite, grdno se varate.... Lagudzija je za ovo kratkog vremena obisao i sastao se sa vise duznosnika neko neki vasi ministri sto su godinama fotelju grijali...