Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stovatelj i pristalica UZP-a. Nikada, ali NIKADA vi necete uspjeti u vasoj nakani da dijelite BiH. NIKADA!!!
Samo SDA stoji kao protivnik toga.I to narod treba shvatiti
Zapamtite kamenjarski srbi, nikad, necete podijeliti Bosnu.Prije cete nestati, nego li i jedan komad Bosne odnijeti.I ovi sumski srbi isto.Bosna postoji 1 000 godina, a ove vase paratvorevine, koje ste stvorili na bosanskoj zemlji su prolazne.Jedna je vec skrsena za kratko vrijeme.I ova druga ce nestati.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Presude Haškog suda su rekle sve o toj "autonomiji". UZP državica i autonomija neće biti. Nego, i ti popij jednu.
To onaj sud koji je osudio Hrvatsku za agresiju a Srbiju nije, s tim da je RH primila 40.000 izbjeglica iz BiH, pustila im El Mudzahid da im pomogne u borbi protiv Srba a oni ih okrenuli protiv Hrvata u Srednjoj Bosni, oslobodila BiH skupa sa ABiH, prva stala i obranu teritorije BiH u selu Ravno, i za zahvalu 26.1.1993. Muslimani ih napali u Dusini i tako poceli muslimansko hrvatski sukob u BiH
@gooUser1599081167 To je onaj sud koji je oslobodio Gotovinu. Uvijek su drugi krivi, je li tako?
SAMO OVAKVE SPODOBE PRAVE BELAJE.
Gargamel se probudio. Opet baca nacionalističke bombe
Hrvati ne zele da zive u Hrvatskoj a kamoli u BiH. Ljudi imaju pasos EU. I sad se svi nesto cude sto nestaju Hrvati iz BiH
frajer ginekolog. pretvorio se u p....
Koja šuplja!Dvadeset pet godina od kraja rata,vi i vama slični,Hrvatima prodajete šarene laže.Vi i vama slični dvadeset pet godina forsirate hrvatski nacionalizam na uštrb bosanstva što za posljedicu imate masovno iseljavanj hrvata,naročito iz srednje Bosne.Generacija koja je odrasla da voli i da osjeća Hrvatsku kao svoju domovinu a da Bosnu osjeća kao nešto strano,tesko da će ostati u Bosni.
Isto tako legitimira da treci entitet nikada nece postojati...
2 pecat. Zvijer iz zemlje sa 2 roga (2 zajednice). Da bi se razumjele Ivanova simbolika i metafore mora se iscitavati i razumjeti i starozavjetni prorok Daniel koji o istim dogadjajima govori na svoj nacin. U ovom kontekstu je vazno pomenuti Danielovu pricu o Suzani (Ljiljani) koju dva pokvarena starca, njeni susjedi pokusavaju upropastiti zbog cega ih Sudac osudjuje na kaznu. Ustase bi trebale da prate na casu i slusaju sto se porucuje cetnicima iz Beograda I Banjaluke.
Ljubiću slazes li se da se Hrvatima daju ista prava kao sto ste vi dali u zapadnoj i istocnoj Hercegovini kao i u centralnoj Bosni gdje ste u vecini da budu gradjani treceg reda.
i ovaj je zreo za tužiteljstva i zatvora
Broj hrvata u Bosni se smanji za otprilike 10000 godisnje, a ostalo je otprilike nesto manje od 400000. Hajmo racunati 10000 puta 30 godina= 300000. Znaci Hrvati ce skoro nestati iz BiH do 2050te. I ovaj kreten hoce autonomiju nekakvu.
@KURCIC2004TE i ovo nisu moji podaci nego podaci katolicke crkve.
Vidim da se mnogi bošnjaci(muslimani) upinju da dokažu kako je Bosna jedna i nedjeljiva. Sjetite se SFRJ tako smo i onda govorili, međutim razvališe je za godinu dana. Uvijek je nešto lakše pokvariti, srušiti nego napraviti. Npr kuća, praviš je godinu dana, srušiš za dan.
@gooUser1598812287 ...ni sfrj nije srusena bez rata. Prizivas novi rat? Jer, drugacije nece da moze.
Oj jbt mater svoju kako ti ne dosadi
Reče gospon Ljubić, čovjek koji je cijelu svoju obitelj od uže do šire zaposlio u državne institucije Bosne i Hercegovine. Niti jedno ne radi u Hercegovini. Povučeš Ljubići svoju dicu u Mostar pa nam ojačate Županiju za buduću autonomiju - teritorijalnu.
Ljubić malo krenuo u predizbornu kampanju HDZ-a. Čuli smo da si u penziji (u njoj si bio sto se tice posla cijeli zivot) bavi se vinovom lozom i smokvama. Vidis da ti politika ne ide. Ne moze se Ustav BiH mjenjati, pametni penzioneru Ljubiću samo uz saglasnost Bošnjaka. Znači nikad teritorija!!!.
ti to nećeš dočekati.