Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIŠTA PROTIV....DOK SE PEDERIŠETE MEĐU SVOJA 4 ZIDA.....DJECU VAM NE TREBA DOZVOLITI DA USVAJATE....
Da mi hoce biti plata da mjesec prezivim Boli me Q za vase fobije
homoseksualci se i mogu tolerisati ali trans osobe to je definitivno bolest i nametanje necega sto je abnormalno
Kako svi izgledaju prirodno, zdravo, rumeno.... Peder je musko koje hoce da bude zensko, a lezbejka zeli biti musko. I jedno i drug nose odjecu onog drugog, frizure, ponasanje....Sta je u tome normalno? Kod vecine je okidac bio neka trauma, nedostatak roditeljske ljubavi, paznje, zlostavljanje....Pedere i lezbejke ne treba osudjivati. Treba im pomoci. To su ljudi koji imaju velikih issues sa sobom, svojom psihom....Dakle profesionalna pomoc, nikako osuda.
Da covjek poludi od ovih fobija 🙃...
pederi, lezbače, trandze manite nas se više bolesnici dosadni nenormalni... bljak
@Zaova666 ma ajde...sta mi reče (: gej aa ?
kill kill kill muder murder murder
Pametan zna sta je porodica i niko mu ne moze nemoral silom nametnuti. Upravo zbog ljubavi prema porodici treba je sacuvati razvrata i onoga sto ne prilici prirodi i dostojanstvu covjeka.
@KOKALOKOLA Znas sta ne shvatam, a vjerujem da ces mi ti tako mudar objasniti. Ako je homoseksualnost bolesna i nije porodica, a heteroseksualnost podrazumijeva porodicu, zasto onda ima toliko nezbrinute djece? Zanima me kako.je moguce da je ta uzvisena heteroseksualnost odgovorna za toliko nezbrinute djece? I ako svi heteroseksualni brakovi zele svoju djecu (iako se uglanom ne brinu za njih), sta cemo onda sa djecom iz domova?
jeste nasli kome cete pricati o toleranciji
bošnje moje, ne dajte nasjesti na ovu američku propagandu! držite se tradicionalnih evropsko-bosanskih vrijednosti, i sve će biti u redu! jenkiji su podli
pobit sve !!
@be.water.my.friend Sta, treba ubit nekog samo zato sto je drugog sexualnog opredjeljenja ? Bas si primitivan
@laniakea da li bi voljela da ti je sin ili kcerka peder ili lezbejka ? daj pustite me tog podrzavanja za rad evrope
PRIKAŽI ODGOVORE (2)