Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srecno Ljiljo!
Nadam se da ce se skupit dovoljno novca.
e nek si se ti na tudoj muci politicki izprasijo. aferim...
nadam se da ce se i ostatak novca skupiti :( a oni politicari neka se stide, kada za ovu akciju ne mogu donirati koju hiljadarku guzonje, stvorene samo za stolice
svaka cast ljudima sto su zvali i slali sms, svaki fening vrijedi...
TAKO TO RADI MULTIETNIČKA BOSNA I HERCEGOVINA I MULTIETNIČKO, TOLERANTNO I KOSMOPOLITANSKO SARAJEVO!!! U REPUBLJIC SMRDSKOJ ZNAJU SAMO UBIJATI, PLJAČKATI, JESTI GOVNA I GUBITI KOSOVO!!! ;-) SKUPIT ĆEMO MI PARE ZA OVU DIVNU SUPRUGU I MAJKU, MI SMO LJUDI, A NE ČETNICI!!! LJILJO & NEŠO, NEDAJTE SE!!! OZDRAVIĆE LJILJA AKO BOG DA.
75000 funti za zivot majke 3 djece i ne moze da se skupi....TUGA! A nase guzonje potrosise milione samo za predizborne plakate sa svojim odvratnim facama koje vise na svakom cosku...naravno nasim parama.