Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se ljeto. Pliz....
November rain...
Neće ljeto otići, eto toplijih dana. Sutra prolazna kiša, od utorka pa sve do ponedjeljka sunčano. temperature između 23 i 26 prvih dana, a onda kasnije porast na 30°C i na kopnu zahvaljujući visokom pritisku iznad našeg područja i niskom na obalama Atlantika. :)
Zna li neko koliko onaj Majstorović ima godina, po meni je čovjek već trebao u penziju, znate onaj princip 65 godina života/40 godina staža :)
samo pi**e ne vole ljeto!!!
"I ljeto je zakup,ima sve prekratko datum" Odoh na Cubu :)tamo sunce,sunce i samo sunce...
ma uvijek nam kraj augusta bude jesen... izgleda da cemo biti sretni ako narednih godina ljeto potraje i dva mjeseca... :(
August je jesenski mjesec
ma sve se poremetilo... ni ljeta vise nemamo kako treba... iz cizama u sandale i obrnuto... :(
eh ako naši prognoziraju kraj ljeta, onda znači da stiže još jedan toplotni val...
...misliš da je majstorović upetljan? :)
...lijepo spavat, širom otvoren prozor i noćna svježina...
ja sam prošle ili pretprošle godine u 11.mjesecu sjedio na balkonu u kratkim hlačama i kratkoj majici. i to bez problema. ovdje se to otegne dokasno...
I bilo je to direktno ukljucenje sa psihijatriske ustanove....sada slusamo malo muzike pa se vracamoooooo...
znam kako zvuči, jasno mi je...
dajte još malo ljeta