{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ljetna škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji za učenike iz BiH

S
12.3.2013. u 14:25
0
Ljetna škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji za učenike iz BiH
0
Škola stranih jezika "Libar", službeni predstavnik Studio Cambridge U.K. za BiH, organizira ljetnu školu engleskog jezika u Engleskoj za učenike uzrasta od 11 do19 godina.
Cijeli program je organiziran uz pratnju profesora/ice agencije Libar na bazi punog pansiona u Studio Cambridge kampovima. Prijave traju do 16. marta, a više informacija se može pronaći na web stranici agencije Libar www.libar.info.

Prošle godine, učenici su u Cambridge kampovima proveli 15 nezaboravnih dana. Zadovoljstvo polaznika nakon povratka je toliko veliko da će pojedini i ove godine ponoviti putovanje.

Planirano putovanje ove godine je predviđeno za početak jula, 2013. te se i ove godine očekuje formiranje grupe polaznika za Cambridge.

Svi zainteresovani mogu da se priključe na prezentaciji koja će se održati u Sarajevu – Hotel "Hollywood", 16. marta, s početkom u 16:00 sati.

Svi zainteresovani za ovo putovanje, dobit će potrebne informacije o putovanju, terminu, programu rada, kampovima i cijeni aranžmana.

Prijaviti se možete do 16. marta. Svi zainteresovani mogu se javiti na e-mail [email protected] ili pozivom na broj 063/319-928.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: