Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odobrili im da ih olaksaju za brkove i bradu.. nece dugo ... mladic ozdravi kako mu ne dodjose braca da odredi terapiju ..
treba ovo onaj bolesnjacki oficir zaustaviti .... mirise na UZP nesto su nanjusili pa sad treba da ih otpreme sa praljkovacom ..
Joj ovog koliki je ko međed vidi se da je odrasto na nekoj planinčugi , a ovaj sa brkovima pravi onaj ćetalj hinjo što bi te zaklo dok mu leđa okreneš .
Ponesite im po rakijicu
Dajte im flasice kao i Praljku jedino korisno
Kad ih pregledate onda nemojte zaboraviti da ih i ruski ljekari pogledaju a sud će udovoljiti puštanje kao Šešelja i Miloševića itd.
brko bil mi ga izdrk o
⚜️Ponesite govnima jabuka hebo li vas otac zločinački vidite na šta je to spremno ljudi da kupuju ono da zajebe Rusa ?! Koji šljam od naroda stoka!
Pogledajte kod onog brkova, wc šolju možeš očistiti!. I ovo slavi dan nekakav zločinci narod pobili džehenemska potpala će biti.
Treba li im poslati suhog mesa i kajmaka saMog, sjeme vam se zatrlo genocidno...
Mora da im je potrčko dao flašu praljkovače da ponesu kao poklon
Malo šoping u Hagu, ovo - ono...
Hihihi,pregled cega
Odoše zločinački hećimi da likvidiraju svoje zločinačke drugove. Samo tako se može od zločina pobjeći
Odoše zločinački hećimi da likvidiraju svoje zločinačke drugove. Samo tako se može od zločina pobjeći
Ma rokni ih, ko ih ebe samo se bezveze pare trose na idiote. Otrujte se mamu vam