{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ljekarski konzilij brine o Sulejmanu Tihiću

16.5.2014. u 11:42
7
Ljekarski konzilij brine o Sulejmanu Tihiću
7
Ljekarski konzilij brine o Sulejmanu Tihiću
Sulejman Tihić
Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) i dopredsjedavajući Doma naroda BiH Sulejman Tihićje pod nadzorom ljekarskog konzilija u Instituta za bolesti srca, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Hemodinamski je stabilan i prima odgovarajuću terapiju", kazala je za Klix.ba Muamera Šehić, portparol UKCS, dodajući da Tihić ostaje u bolnici.

Na Institutu su zabranjene posjete. Nema više detalja o Tihićevom stanju. Sve što sada znaju njegove stranačke kolege jeste da je stabilno, ali da je njegovo stanje i dalje ozbiljno.

Čelnik SDA je 14. maja u 15 sati primljen na UKCS. Otežano je disao i ljekari su ocijenili da je u "stanju opće slabosti".

Inače, Tihić je nedavno iz rodnog Bosanskog Šamca, gdje se oporavljao prethodnih sedmica, ponovo stigao u Sarajevo i boravio je u svojoj kući u glavnom gradu BiH. Jučer se njegovo zdravstveno stanje dodatno pogoršalo.

Tihić je operisan u Njemačkoj 4. oktobra, a ljekari su izrazili zadovoljstvo njegovim postoperativnim oporavkom. Zadovoljan je bio i sam Tihić koji se ubrzo nakon operacije počeo kretati, a bio je i u kontaktu sa svojim saradnicima u Sarajevu.

No, njegovo zdravstveno stanje se naknadno pogoršalo zbog čega je i bio odsutan iz javnosti.

Od djetinjstva do sada, Tihić je imao ukupno četrnaest operacija, počevši od krajnika, slijepog crijeva, zapetljanja crijeva, povrede noge, kuka, debelog crijeva, pluća..


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: