Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedavno bas prolazim pored klinike pacijent stoji i zapalio cigaretu nailazi bakirovica i napada ga zasto pusi tu a onda pacjent njoj nagovori sve isvasta kako kupuje lijekove infuzije gaze a lezi u bolnici gdjebbi trebao sve dobijat a onda joj jeba sve po spisku a ona se ispali ko zadnja hinja
pa što ne snimi to jadna ... pa to bi lijek narodu ovom napaćenom bio ... joooj
bravo z pacijenta
PODRŠKA LJEKARSKOJ KOMORI! Sredite već jednom taj haos u KCUS-u. Bolnica je počela da djeluje kao privatna ustanova jednog lica, a služi za oduzimanje života! Ademaj je Sebijin čovjek :))) ccc prozirno kao celofan
Pa kaze da se vec 5 godina uplacuje bez spiska ljekara...ona nije 5 godina tamo...ko je onda kriv za te godine
Daaaaajte djelo......manite se šuplje ! Dosta više diktature. Samo briga o parama. Gdje su ljudska prava? Zdravstveni radnici nisu ničiji robovi
Sebija je prvo nasilno preuzela ZZO KS postavila kriminalca i poslusnika Turkovica za direktora (oftamolog po zanimanju a ne ekonomista) .Nakon toga Ademaj za ministricu zdravstva -zena ekonomista po zanimanju ne ljekar i sada KCU tako sto rastjeruje sve sto vrijedi i sto ima dostojanstva da joj ne kleči .Tada ste svi šutjeli .Kasno ste se sjetili da reagujete i komora i građani- sad morate ici do samog kraja odlucno !!!
Mobing je način kako stručne ljude izbaciti iz javnih preduzeća a zaposliti podobne. Protiv mobinga jedini način borbe je oružani, jer korumpirano sudstvo i tužilaštvo podržava metode sda mafije.
Mobing je način kako stručne ljude izbaciti iz javnih preduzeća a zaposliti podobne. Protiv mobinga jedini način borbe je oružani, jer korumpirano sudstvo i tužilaštvo podržava metode sda mafije.
macka sebija sve razvaljuje
macka sebija sve razvaljuje
Gadi mi se ta stara vjestica i njen ruzni vehabija. Jebo vas ko vas dovede ovde krmad jedna!
Sebija dušo. Otvori prozor da doktori odlete.
Sebija vježba teror. Ovako će nam biti kad ona bude član Predsjedništva. Glupi Bakir je već načeo SDA (ali, nažalost time i državu), a samoljubivi tiranin Sebija će sve to dokrajčiti.
@bibija Tebi je, izgleda, SDA zakon...
@bibija Čitam, druže, ali ne znam od koga je to SDA manje zlo... kada su za 20 godina vladavine uništili privredu i ekonomiju a od države napravili Bakirov kalifat od 23 posto. Dakle, nisu oni manje zlo, oni su potpuno zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glasajte i dajte Sebiji otkaz. Jednostavno.
A ovima neodgovara sebija zato sto je zabranila rad doktorima u bolnici i privatno. U bolnici lelemudali nisu nista radili osim slali pacijente sebi privatno, koji hostapleri. Bravo Sebija!
Kakve to veze ima sa clankom iznad? Procitaj pa komentarisi.
a sta ces kad ih nikako ne bude vise..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa gospodje i gospodo nezadovoljni koentatori imali ste priliku prosli vikend i izlaznost u KS katastrofa, e sad neka jasu naredne cetiri godine zahvaljujuci Vama.
zar se mora najavit inspekcija? Kad oni dođu bit će med i mlijeko
PROSLI IZBORI I OVAKVE STVARI SU ABD POCETAK KRAJA SDA TORTURE