Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mantli imaju plavkastu nijansu nisu izvadili iz džepova koverte prije ubacivanja u veš mašinu.
Najjadniji su doktori koji postanu dio vlasti ili direktori zdravstvenih ustanova, fondova... i onda se, zajedno sa ostalim političarima, okrenu protiv svojih kolega s kojima su se do jucer borili za iste ciljeve.
Jadna je država koja ovo dočeka... mrtvi Tito se okreće u grobu...nekad je ljekar bio poštovan i dobro plaćen a danas ga plaćom prešiša šalteruša iz BH telecoma
Nece oni u Mackanje gore je koverta tvorza. aj zdrao :P
Trenutna vlada u USK je nesposobna i uništava sto se jos moze uništiti
Sistem apsolutno sranje, a ljekari govna, proizvod takvog sistema. Ne zna se ko je gori.
Ljekari preseravaju, koriste odlazak u Njemačku pa sad kao moraju i oni imati velike plate...a što se tiče strajka njima bih zabranio da koriste strajk u obliku da ne prihvataju pacijente ili nesto slicno...nego imaju sindikat za takve pregovore
@maki1119 A šta bi ti zabranio. Pa kad ne štrajkaju, niko ih i ne sluša. Potpisano je šta je potpisano, ljudi samo traže to.
kad god strajkuju ljekari stopa smrtnosti opadne
tuga ..borci..doktori....he vranduk.....
Treba pretresti džepove tih mantila. Sigurno bi se našla koja joja eura... .