Domovi zdravlja dužni 21,35 mil. KM
2
Ljekari napuštaju Republiku Srpsku
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda doktori najpametniji pa se prvi ufalili noge
Nigdje nece zaradjivati kao u BiH, pusti to sto je plata nikakva, ali zato se grebu hiljade i hiljade od pacjenata. Toga u E.U. nema.
Turski otpad-petokolonaski srbopravoslavni fasisti ciganija srbi NIKAD ali bas NIKAD nisu znali vladati sami sebi!S.TOKA kr.volocna genocidaska srbociganska sada trazi sadake od GAZDE BOSNJAKA,jeli!?N E M A!!
prvi pacovi napustaju brod koji tone
Idite slobodno genocidasi doktori srbi i ne vracajte SE , mozete otic u posjetu usput KOD doktora dzekila radovana karadzica srbo vampira, popit mu usput krvave mokrace u.bijenih Bosnjaka ! Genocidasi sbijanski , seljaci i opancari !
\"Realista\" sta se ovo zbiva u s r p s k om entitetu hahahahahahahahhaha.. Zar kod vas ne cvijeta prosperitet.. Nek si se ti zabavio izborom r e i s a.. Dodi i onako nista ne mozete..
Idite slobodno genocidasi doktori srbi i ne vracajte SE , mozete otic u posjetu usput KOD doktora dzekila radovana karadzica srbo vampira, popit mu usput krvave mokrace u.bijenih Bosnjaka ! Genocidasi sbijanski , seljaci i opancari !
Idite slobodno genocidasi doktori srbi i ne vracajte SE , mozete otic u posjetu usput kos doktora dzekila radovana karadzica srbo vampira, popit mu usput krvave mokrace u.bijenih Bosnjaka !
Ivey istina nasi su kriminalci i lopovi ali u R.S. ima Srba a sta je u okupiranom delu Bosne tzv. federaciji,Jesu Afgani ili Arabljani (mislim naturalizovana, naravno autohovni i istinski starosedeoci, vasa braca) pretekli Srbe po broju (ako uopste ima preziveli,nekako se necuju puno,a omiljeno zanimanje Srba je gundanje)
Hvala Bogu pa smo država sa viškom visokoobrazovanog kadra, pa je u KS bar 50 doktora na birou, a izgleda da ih je i u RS-u pravo višak, pa se brinu za njih i tjeraju ih. A jadna Njemačka traži doktore iz BiH, kolko su loši.
Hejjjj R.S.-ovcii ma nije vazno ovo sto vam je zdravstvo,standard, penzije,plate otislo do vraga, nije vazno sto nemate sta jesti, vaznije je to da vi mozete sebe nazivati \"veeeelikim Srbima\", sto kunete i rasturate i najmanji dio ove nase nam drzave, sto vam mi Bosnjaci ili balllije nevaljamo... ma ja pusti nas sitnu buraniju... vi ste ono znaaaate POSEBNI.... eee moji moroooni...
Svako normalan napusta ovaj entitet, Trenutno policija takozvane RS kaznjava gradjane gdje stigne da bi popunila gotovo devastirani budzet RS. Gdje god pogledas samo policija kaznjava sirotinju i puni dzepove politicara za izbore. Narod nema ni za hljeba, a oni opleti. Danas sam prosao putem od Gradiske do Doboja i vidio bar 10 patrola koje su kao kauboji i maltretiraju neke jadnike, sram ih bilo. Harac, harac Mile....
neka je dodi dobro, to je bitno.... zalosno
Svako pameta napusta cetnitet.