Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slično kao Reumal u Fojnici,prelijepo je,šteta sa o što se ne promoviše na javnim servisima,nezna baš narod dobro za ove prirodne ljepote po BiH
U Sloveniji imaju 5 terma kvaliteta vode nula međutim oni su uložili milione i danas ih posjećuje stotine hiljada turista,a mi koji imamo takav kvalitet ne možemo uložiti 20 miliona, napraviti promociju pa da nam Švabe i ostali dodju keš ostavit a s tim kešom liječiti naš narod.
Šta vrijedi kad u Bihać i Cazinu na žalost nema dvije pametne glave da naprave posao od tog lječilišta barem za 50 osoba, već je problem administrativna granica....debilizam lvl Expert !!!
Ne pišite o izvorištima vode zagadit ce ih ovi sto su nam htjeli unistit pitku vodu
Prva slika je 3D kompjuterska vizualizacija.
Čovječe koliko ste uložili propast će i kanton i grad Bihać. Toliko ovi vladajući potroše da završe jednog zastupnika da glasa samo na jednoj sjednici
ne iznosite u javnost.da nebu ostali bez toga.kad nešto imaš onda to treba da se ćuti i krije takva su vremena,nažalost