Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, znaci ima jos dobrih i hrabrih ljudi na smrdljivom balkanu, svaka cast ljudine.
Respekt. Dobrim im se vratilo.
Zašto ne znamo imena ovih heroja? Svakodnevno spašavaju živote rizikujući svoje. Dosta više vijesti o Dodiku i njegovoj bujnoj mašti i dopustite da superbosancerosi dođu do izražaja. Živjeli!
Zasto Klix ne pise o smrtnim slucajevima beba i djece na Pedijatrijskoj klinici, a sto se moze dovesti i vezu sa katastrofalnom situacijom na KCUS-u tako i sa odlaskom ljekara sa Pedijatrije. A pise o nekoj Hani ....... Sramota
@Denin60.... O nebo ti Srbiju a Bakir ti nebo mater
@halal passat .... S e b i j u ...
Svim pripadnicima gorske sluzbe spasavanja u ovoj zemlji naklon do poda,jer oni su ti koji idu tamo gdje drugi nesmiju i do zadnjeg atoma snage se bore za ljudski zivot ,rizikujuci i svoj vlasiti.
Bra'o momci ..