{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Livno: Ministar Hodžić o problemima gospodarenja otpadom

F
9.5.2008. u 12:26
0
0
Livno: Ministar Hodžić o problemima gospodarenja otpadom
0
Livno: Ministar Hodžić o problemima gospodarenja otpadom
Zbog nastalih problema s odlaganjem komunalnog otpada u Hercegbosanskoj županiji, ministar graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hikmet Hodžić istaknuo je kao poseban problem odlaganja animalnog otpada na pojedinim općinskim deponijama.
"U vezi s tim zaprimili smo zahtjev i peticiju predstavnika mještana u blizini lokacije općinske deponije krutog otpada na Korićini, podržan od više nevladinih udruga. Podržavamo peticiju, pogotovo u onom dijelu koji se odnosi na trenutno stanje (nesanitarne) deponije na Korićini i smatramo da je nužna sanacija navedene deponije u skladu s nalazima nadležnih inspekcijskih službi.

Budući da je deponija od strane mještana već duže vrijeme blokirana, Ministarstvo je uputilo općini Livno zahtjev za žurnim rješavanjem toga problema kako bi se u što kraćem roku uklonio otpad s gradskih ulica.

Apeliramo također na mještane da omoguće dovoz komunalnog otpada dok se od strane općine Livno ne nađe prihvatljivo rješenje problema odlaganja otpada", stoji u apelu ministar Hodžić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: