45 učesnika na 445. skokovima
0
Listo i Kazić pobjednici skokova sa Starog mosta
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zar nas nije mogao sarajevo-x obavijestiti jutros o odrzavanju ovog takmicenja, njima je to postala ucestala pojava, da samo daju informacije o zavrsetku neke manifestacije, ruke bi im na tastaturi ostale kad bi napisali gdje, kada, kako, u koliko sati, ce se odzati neka smotra, ali lakse je u kopirat i postavljat tekstove o nekim zivotinjama, telefonima, autima, lady gagama i ostalim jako interesantnim temama nego popratiti najvaznije drzavne dogadjaje, da nije dobra lova kapala zbog SFF dobili bi mi sliku Morgana Freemana, ja vam kazem
Svaka cast svim skakacima, a posebne cestitke Lorensu i Igoru. Steta sto je kisa padala.
i kad procitam sve komentare shvatim da sam bio u pravu sa svojim prvim komentarom. Nastimano takmicenje, zabava za dijasporce, da se uzme 5 KM za ulaz i malo napravi feste. Kad je vec tako onda ukinite ziri, ukinite bodovanje, ukinite nagradjivanje pobjednika, neka budu skokovi sto su nekada bili \"DOKAZ HRABROSTI\" jer su samo najhrabriji smjeli skociti s mosta u hladnu Neretvu. Mozete nastaviti i u pravcu komercijalizacije, ali onda uvesti neutralan ziri, video pregled svakog skoka, pa tek onda ocjenjivanje, a ne kao sto se sada desava i sto je smijesno - nije gListo ni dodirno Neretvu, a cijeli ziri skocio i sve 10 digao ... jadno, smijesno, zalosno ...
zašto nisu pjevali himnu BiH ????
Kao prvo, nije mi stalo da dizem stare price i da potenciram razlike medju ljudima - tu smo gdje smo i zajedno smo koliko znamo i umijemoi ide nam na bolje, bez obzira sta politicari govore. Ali kad vidim ovaj Mostar danas i kad vidim da su se ljudi skupili i gradjanima pruzili razlog za druzenje pod vedrim nebom i gdje se sposobnost atleticara cijeni, onda se sjetih sta je ovaj covjek govorio o tom istom mostu: http://www.youtube.com/watch?v=wVkpZK_0be4 \"da ce on biti simbol bilo cega... to su mala Evropska s.r.a.nj.a koja dolaze ovdje pa onda pisu domace zadace i tako dalje. Ne!\" \"Taj most nema nikakvog simbola bratstva... ljudskog simbola, bratstva i s.r.a.nj.a.\" E, pa majmune jedan - pogledaj sada! Simbol sporta, atletike, grada MOSTARA, ljudskosti, takmicarskog duha, pa i turizma. Van BiH prepoznaju Mostar po ovom simbolu. Opet - nije poenta ovog komentara da iritira nikog. Nije mi stalo da nacionalnog s.r.a.nj.a ali mi je drago da se takmicenje odrzalo.
*ispravljam 45. moja greska!
kretenu jedan, ako si mostarac morao si i znati da ce listo pobijediti! a vjerovatno znas s kim je ranije bio na veceri... pored zije i emira da stranac pobjedi, smjesno!!! ove godine ih ucestvovalo 40. takmicara! a slijedece?
dino macko polozi li ti kod hmjelovjeca ove skokove treba mu usta zacepit m..ater mu j...e...bem
savrsen skok liste? pa pola neretve je izaslo na kopno kad je usao u vodu..cc
ja se sjecam jednom dosli stranci da se takmice i skacu. kosci onaj stranac trostruki salo neke schraube, obg te pita sta, dobije tamo neke 9 ke, tek dolazai onaj nas skoci i drzi se za nos da mu vode ne udje u nos i na noge skoci i dobije 10 i onda kazu nije nasteljeno, nije racku
svaka čast svim skakačima,Listo je najbolji.Hrabri momci a vi što pričate suprotno vjerovatno se još uvijek bojite prati kosu da vam voda ne uđe u oči sram vas bilo!!!
Vidi ovih sto se prestavljaju mostarci a u tekstu zaudarate na seljakluk odnekle sa sjevera, istoka, ili zapada. Kao prvo Lorens Listo je zasluzeno dobio. Kao drugo ziri je korektan. I kao trece pobjedit ce neko ko nije iz Mostara kad se nauci skakati sa Starog mosta....zato TISINAAAAAA!!!!!!
Nisi ti ni M od mostarca dok tako pricas o skokovima i Mostaru. Vidi se iz aviona da si neka skutorcina i da si MAJORIZIRAN, mmaammiiccu li ti majorizinu hinjsku! Sibe u skutoriju, latinu jedan skutorski!
Svaka im cast respect--cije nator.ba
Svaka čast prvo mojim zeničanima. Sanelu svaka čast, probijanje glavom. Mustafa odličan, prva serija odlična bila, druga već malo lošiji, vetar bio jak, trema.. Sve u svemu super su bili.. Lorens Listo objasnio neke stvari, lik ko iz pi.čke skoči, respect, perfekcija. Aferim majstore! (:
Cestitam igore i listo zasluzene pobjede i ako je u liste bila tjesna al je prevagnulo to sto je Mostarac kao i ja :P
MAMU TI NATAKARIM, STAVI RUKU NA SRCE KAD SE HIMNA CUJE!!