Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i SDP su imali svojih 23 godine SBB se malo qurvo sa SDA ja bi ovima dao priliki jer smo do sada vidjeli sta su ostali u stanju!
samo jos da su se dogovorili da poguraju Mirsada H. umjesto ovoga to bi bio bingo
Nasa stranka do pobjede. Sve ove koje zanima program i stavovi NS ljudi petkom odgovaraju na njihovoj fb stranici a sinoc su npr bili u Jelicevoj ulici pa ce biti i na Ilidzi. Nisu nikakav projekat nego su stranka koja zna sta hoce.koja ima programe za oporavak drzave i snazno su za Eu i Nato.
Naša stranka je jedina normalna stranka u BIH !!!
lazar zoltan da se nisi naso uvrijedjen papak
Nihad Uk. Sta mu kazu kad putuje u UK carinici :)
sve peder do pedera gledaj im faca papanskih
nek si ti intelektualac
Sellam braco i sestre.Zar da nam ovakvi kroje sudbinu sasa kada je Bosna odbranjena zahvaljujuci nasoj SDA? Ova stranka je osmisljeni zapadni projekat kroz LGBT populaciju da se ubije natalitet bosnjaka Ali neka znaju SDA ce i ovaj puta isprsiti se i poturiti svoja pleca da izdrze i ovaj atak kroz olicenje 'NASE stranke' na nasu lijepu Bosnu.Amin jarabi.
Bosna je odbranjena od strane Bosanaca i Hercegovaca koje je SDA gurnula u rat smece seljacko islamisticko.
yebala ti SDA vise mater
Četničko ustaška alijansa koja ima za cilj vraćanje srbohrvatstva u Federaciji BiH i planski širenje o pravima pedera i lezbača. Oni će zamazivati oči predlaganjem zakona oko školstva , ljudskih prava i sličnih gluposti. Oni su dobro smišljen projekat !!!
Hljeba na suplju. Za deset godina postojanja samo su opteretili budzet a rezultat je,,duplo golo,,.
NS troši 1% budžeta u odnosu na SDA. Jedina razlika je što SDA još pravi i kriminal i dodatno šteti državi
dajte ljudima sansu
Ovaj Boriša jadan ne zna jel' doš'o il' je poš'o
Malo su impotentni a puno arogantni do nasa raje ne vole🙄
Peskiri i raveku.